קרוסטיני צפתית רוזמרין וחציל שרוף
מצרכים למתכון
- 10 פרוסות לחם לבן איכותי (מאתמול)
- 1 חציל בלאדי שרוף ומקולף
- 5 עגבניות שרי פרוסות
- 200 גר' צפתית מעודנת 5% במלח ים טבעי
- חצי בצל סגול פרוס דק
- עלי ארוגולה לקישוט
- מלח גס
- פלפל גרוס
- שמן זית
- 1 שן שום חצויה
אופן ההכנה
- 1. קולים את פרוסות הלחם בתנור או על גריל לקבלת צבע ופריכות.
- 2. משפשפים בחצי שן שום את הפרוסות ומורחים בשמן זית, מסדירם העדינות מעט מבשר החציל השרוף על כל פרוסה, מכסים בשתי פרוסות צפתית רוזמרין, שתי פרוסות עגבנית שרי פרוסה ומעט בצל סגול פרוס.
- 3. מתבלים במלח גס ופלפל שחור גרוס ומזלפים שמן זית מעל, מפזרים מעל עלי ארוגולה טריים ומגישים כחטיף.