- 1. הכנת הבצק: מערבבים את כל חומרי הבצק (למעט השמן לטיגון). לשים היטב עד שמתקבל בצק רך אך לא דביק. מכסים, ומתפיחים כשעה.
-
- 2. בינתיים, מכינים את המילוי: מחממים את השמן במחבת גדולה, ומטגנים את הבצל. מוסיפים את הבשר, מפוררים ומטגנים אותו עד שהוא משנה את צבעו. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
-
- 3. לאחר שהבצק תפח, בוצעים אותו ל-4 חתיכות. מגלגלים אותן לרצועות ארוכות, ופורסים לחתיכות קטנות בגודל 2 על 2.
-
- 4. מקמחים את משטח העבודה, ומרדדים כל חתיכה לעיגול דק.
-
- 5. ממלאים כל עיגול במלית הבשר, סוגרים היטב.
-
- 6. מחממים שמן לטיגון בסיר קטן ועמוק, וזורקים פנימה את עיגולי הבצק הממולאים. מטגנים משני הצדדים עד לקבלת גוון חום-זהוב.