וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צ'יבורקי בוכרי

הבשלנית בלה שמעונוב ממסעדת קניאל בשרים מעניקה את הסודות לכיסונים מטוגנים ממולאים בשר שהם קלאסיקה מהמטבח הבוכרי - צ'יבורקי

מתכון מאת: בלה שמעונוב, קניאל בשרים, מערכת וואלה!

מצרכים למתכון

  • לכ-16 יחידות:
  • לבצק:
  • 1 ק"ג קמח לבן
  • 1 ביצה
  • כף מלח
  • כפית סוכר
  • 2 כוסות מים
  • 1/4 כוס שמן
  • קצת סודה לשתייה
  • כפית סודה לשתייה
  • שמן לטיגון
  • למילוי:
  • 1 ק"ג בשר בקר טחון
  • 3 בצלים גדולים קצוצים
  • מלח ופלפל שחור
  • כף שמן לטיגון

אופן ההכנה

  • 1. הכנת הבצק: מערבבים את כל חומרי הבצק (למעט השמן לטיגון). לשים היטב עד שמתקבל בצק רך אך לא דביק. מכסים, ומתפיחים כשעה.
  • 2. בינתיים, מכינים את המילוי: מחממים את השמן במחבת גדולה, ומטגנים את הבצל. מוסיפים את הבשר, מפוררים ומטגנים אותו עד שהוא משנה את צבעו. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  • 3. לאחר שהבצק תפח, בוצעים אותו ל-4 חתיכות. מגלגלים אותן לרצועות ארוכות, ופורסים לחתיכות קטנות בגודל 2 על 2.
  • 4. מקמחים את משטח העבודה, ומרדדים כל חתיכה לעיגול דק.
  • 5. ממלאים כל עיגול במלית הבשר, סוגרים היטב.
  • 6. מחממים שמן לטיגון בסיר קטן ועמוק, וזורקים פנימה את עיגולי הבצק הממולאים. מטגנים משני הצדדים עד לקבלת גוון חום-זהוב.
  • גוז'גיזה

  • ליפיושקה: לחם בוכרי עגול

  • אמפנדס בקלי קלות

  • חלת בשר

  • טפאדה בשר - מאפה טורקי

  • לחם מדופדף ממולא בשר וטחינה

  • רוגעלך מלוח ממולא בשר

  • מסאחן הודו מפורק עם בצלים

  • כיסוני אמפנדס במילוי בשר

  • מאפה ביצ'ק בוכרי

  • צ'יבורקי במילוי בשר

  • גוז'גיז'ה בוכרי

  • לחמניות במילוי קבנוס

  • צלעות עגל עם ארטישוק ועגבניות

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully