- 1. מערבבים את כל חומרי הבצק כשאת המים מוסיפים אחרונים ובשלבים, רק עד שהבצק מגיע למרקם אלסטי. אם הוספתם את כל המים והבצק עדיין קשה מוסיפים עוד מעט מים. לאחר שהבצק מוכן, נותנים לו לנוח שעה.
-
- 2. מחממים תנור ל-150 מעלות.
-
- 3. מרדדים את הבצק על משטח מקומח וקורצים עיגולים בקוטר 15 ס"מ.
-
- 4. בכל עיגול שמים 2-3 כפות מהמלית לפי הגודל שיצא כדי שיווצר הר קטן.
-
- 5. סוגרים בצורה של אקורדין: לוקחים בכל פעם חלק קטן משולי הבצק ומחברים אותו לחלק זה לידו עד שנוצרת מין מניפה. לאחר הסגירה, שמים את כל הכיסונים על תבנית שעליה נייר אפייה, כאשר הכיסונים עם הפתח שסגרנו כלפי מטה, כלומר מניחים את הבצק על הקיפול.
-
- 6. מושחים בביצה וזורים מעל קצח ושומשום.
-
- 7. אופים בתנור 40 דקות. הכיסונים מוכנים כשתופסים צבע זהוב אדמדם.