- 1. מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים בצל עד לצבע זהוב. מוסיפים שום.
-
- 2. לאחר דקה מוסיפים את הפרגיות ומטגנים עוד כ 2 דקות. מוסיפים תבלינים.
-
- 3. מכינים את הבצק: בקערה מערבבים קמח, מלח וסוכר ויוצרים גומה. מוספים מעט מים פושרים ואליהם את השמרים.
-
- 4. בוחשים את המים בגומה עד שהשמרים מתמוססים, מערבבים עם הקמח ומוסיפים מים פושרים בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד ורך. מכסים את הבצק במגבת או בניילון להתפחה כ 30 דקות.
-
- 5. לאחר ההתפחה לשים כ 4 דקות נוספות ומחלקים את הבצק לכדורים בגודל הרצוי.
-
- 6. פותחים את הבצק בעזרת הידיים ויוצרים משטח דק ועגול.
- ממלאים את הבצק בתערובת הבצל והעוף, מקפלים לצורת אוזן (צורת משולש- כמו כיס).
-
- 7. מחממים תנור ל-180 מעלות. אופים 8-10 דקות.
-
- 8. מומלץ לאכול עם סלט עגבניות פיקנטי.