- 1. הכבד: מחממים שמן בסיר שטוח ומוסיפים לסיר את רצועות הבצל והשום. מטגנים טיגון איטי על להבה נמוכה ביותר, עד להזהבה קלה בלבד. מוסיפים לסיר את הכבדים, ובעזרת שתי כפות מקפיצים אותם עם הבצלים והשום כ-3 דקות.
-
- 2. מוסיפים את הקמח ומערבבים דקה. מוסיפים את היין, הסילאן והתבלינים ומבשלים עוד 2 דקות. מוסיפים את התאנים ומערבבים קלות.
-
- 3. המילוי: במחבת כבדה מקפיצים את התפוחים במרגרינה או שמן קוקוס כ-2 דקות. מוסיפים את שאר החומרים ומקפיצים 2 דקות נוספות. מקררים מעט.
-
- 4. טבעות הפילו: פורסים את עלי הפילו על משטח וחותכים רצועות אורך ברוחב 10 ס"מ. מורחים מעט שמן בין כל 2 רצועות וממלאים פס דק וארוך מהמלית לאורך כל הרצועה.
- מגלגלים את הרצועה לרולדה דקה ומחברים את 2 קצוותיה כדי ליצור טבעת. מברישים בביצה טרופה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, כ-15 דקות או עד השחמה יפה.
-
- 5. להגשה: מניחים טבעת פילו במרכז הצלחת וממלאים אותה בכבד במבושל.