מאפה פילו במילוי עוף מפורק

נשאר לכם עוף במקרר? מצוין. אבי ביטון מלמד איך מכינים מאפה עם עלי פילו פריכים והשאריות של אתמול. פשוט לגלגל, להכניס לתנור ולהתענג

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה!
(צילום: צילום ועריכה: עמית טרפוצ'ניק בבושקה הפקות)

מצרכים

  • עוף בגריל מפורק וקצוץ בסכין
  • 2 בצלים פרוסים דק ומטוגנים קלות
  • צרור כוסברה טרייה
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • מלח
  • פלפל
  • 5 עלי פילו מופשרים במקרר

אופן ההכנה

  • 1.מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • 2. מערבבים את כל חומרי המילוי: העוף עם הבצלים המטוגנים, עשבי התיבול, מלח. פלפל ומעט שמן זית.
  • 3. שמים כמה כפות מהמילוי בקצה של עלה פילו ומגלגלים לרולדה. מכינים סך הכל 5 רולדות.
  • 4. בתבנית עגולה ומשומנת מסדרים את הרולדות בצורת שבלול (ראה וידיאו.) צץחילים מהחלק הפנימי וממשיכים אותו עם שאר הרולדות.
  • 5. מברישים במעט שמן זית מלמעלה ואופים עד שמזהיב. מגישים לצד ירקות טריים וטחינה.
  • מסאחן

  • ריבועי בצק עלים ממולאים בשר, עוף וכרוב

  • אינצ'לדס עוף היסטריות

  • מרק אבגולמונו

  • כבדים צלויים ברוטב יין אדום

  • עוגיות מהירות ממולאות בריבה

  • פרגיות ברוטב פוטנסקה

  • פיתות של שי גולן

  • בורקס פיצה מלאווח

  • שושני תרד וגבינה מקמח כוסמין

  • חזה עוף בתנור

  • כנפיים בצ'ילי, שום ובצל ירוק

  • שווארמה פרגיות ואורז בסיר אחד

  • שבלול פיצה משפחתי

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully