וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מאפה פילו במילוי עוף מפורק

נשאר לכם עוף במקרר? מצוין. אבי ביטון מלמד איך מכינים מאפה עם עלי פילו פריכים והשאריות של אתמול. פשוט לגלגל, להכניס לתנור ולהתענג

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

צילום ועריכה: עמית טרפוצ'ניק בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • עוף בגריל מפורק וקצוץ בסכין
  • 2 בצלים פרוסים דק ומטוגנים קלות
  • צרור כוסברה טרייה
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • מלח
  • פלפל
  • 5 עלי פילו מופשרים במקרר

אופן ההכנה

  • 1.מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • 2. מערבבים את כל חומרי המילוי: העוף עם הבצלים המטוגנים, עשבי התיבול, מלח. פלפל ומעט שמן זית.
  • 3. שמים כמה כפות מהמילוי בקצה של עלה פילו ומגלגלים לרולדה. מכינים סך הכל 5 רולדות.
  • 4. בתבנית עגולה ומשומנת מסדרים את הרולדות בצורת שבלול (ראה וידיאו.) צץחילים מהחלק הפנימי וממשיכים אותו עם שאר הרולדות.
  • 5. מברישים במעט שמן זית מלמעלה ואופים עד שמזהיב. מגישים לצד ירקות טריים וטחינה.
  • מסאחן

  • ריבועי בצק עלים ממולאים בשר, עוף וכרוב

  • אינצ'לדס עוף היסטריות

  • טאסת אלג'אג'ה

  • מאפה עוף ואבוקדו

  • קציצות עוף בבצק עלים

  • קציצות פרגית בסלרי

  • פאי תפוחים בטוסטר משולשים

  • שיפודי יקיטורי על פוקאצ'ה אסייאתית

  • כבדים בטבעות פילו

  • פוקצ'ה של ירקות צלויים ועוף

  • לחמניות מעטפה בצק במילוי פרגיות ופירות יבשים

  • פטאייר במילוי עוף וזעתר

  • מאפי פסטייה אישיים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully