מתכונים חמים

מאפה פילו במילוי עוף מפורק

נשאר לכם עוף במקרר? מצוין. אבי ביטון מלמד איך מכינים מאפה עם עלי פילו פריכים והשאריות של אתמול. פשוט לגלגל, להכניס לתנור ולהתענג

מתכון מאת: אבי ביטון ,מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

(צילום ועריכה: עמית טרפוצ'ניק בבושקה הפקות

מחשבון המרות

מצרכים

  • עוף בגריל מפורק וקצוץ בסכין
  • 2 בצלים פרוסים דק ומטוגנים קלות
  • צרור כוסברה טרייה
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • מלח
  • פלפל
  • 5 עלי פילו מופשרים במקרר

אופן ההכנה

  • 1.מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • 2. מערבבים את כל חומרי המילוי: העוף עם הבצלים המטוגנים, עשבי התיבול, מלח. פלפל ומעט שמן זית.
  • 3. שמים כמה כפות מהמילוי בקצה של עלה פילו ומגלגלים לרולדה. מכינים סך הכל 5 רולדות.
  • 4. בתבנית עגולה ומשומנת מסדרים את הרולדות בצורת שבלול (ראה וידיאו.) צץחילים מהחלק הפנימי וממשיכים אותו עם שאר הרולדות.
  • 5. מברישים במעט שמן זית מלמעלה ואופים עד שמזהיב. מגישים לצד ירקות טריים וטחינה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully