פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מאפה פילו במילוי עוף מפורק

      נשאר לכם עוף במקרר? מצוין. אבי ביטון מלמד איך מכינים מאפה עם עלי פילו פריכים והשאריות של אתמול. פשוט לגלגל, להכניס לתנור ולהתענג

      13 מדרגים / 3.38 כוכבים

      צילום ועריכה: עמית טרפוצ'ניק בבושקה הפקות

      מצרכים

      • עוף בגריל מפורק וקצוץ בסכין
      • 2 בצלים פרוסים דק ומטוגנים קלות
      • צרור כוסברה טרייה
      • צרור פטרוזיליה קצוצה
      • מלח
      • פלפל
      • 5 עלי פילו מופשרים במקרר

      אופן ההכנה

      • 1.מחממים תנור ל-200 מעלות.
      • 2. מערבבים את כל חומרי המילוי: העוף עם הבצלים המטוגנים, עשבי התיבול, מלח. פלפל ומעט שמן זית.
      • 3. שמים כמה כפות מהמילוי בקצה של עלה פילו ומגלגלים לרולדה. מכינים סך הכל 5 רולדות.
      • 4. בתבנית עגולה ומשומנת מסדרים את הרולדות בצורת שבלול (ראה וידיאו.) צץחילים מהחלק הפנימי וממשיכים אותו עם שאר הרולדות.
      • 5. מברישים במעט שמן זית מלמעלה ואופים עד שמזהיב. מגישים לצד ירקות טריים וטחינה.

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -