וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מאפה עוף ואבוקדו

מאפה תאילנדי לא שגרתי במילוי עוף, אבוקדו ומנגו ובצק מהיר שמכינים לבד בלי בעיה

מתכון מאת: מערכת וואלה!

מאפה עוף, אבוקדו ומנגו. אפיק גבאי
מאפה עוף, אבוקדו ומנגו

מצרכים למתכון

  • ל-4 סועדים:
  • לבצק:
  • 300 גרם קמח
  • 180 גרם חמאה/שמן
  • 1 כף שמן שומשום
  • 1 כף סוכר
  • 2 כפות רוטב סויה מתוקה
  • למילוי:
  • 2 יח' חזה עוף נקי מעור ומעצמות (ניתן להחליף בטופו/סייטן לגרסה צמחונית)
  • 2 מנגו
  • 2 אבוקדו
  • עלים מ-4 גבעולי בזיליקום
  • עלים מ-4 גבעולי כוסברה
  • לרוטב:
  • 1 כף רוטב סויה בהירה
  • 1 כף רוטב חמוץ מתוק
  • 1 כף ג'ינג'ר כתוש
  • 1/2 כף צ'ילי חריף
  • 1 כף שמן שומשום

אופן ההכנה

  • 1. מקלפים את המנגו והאבוקדו, מפרידים מהגלעין וחותכים לקוביות. מניחים בקערה. מוסיפים את עלי הבזיליקום והכוסברה.
  • 2. במחבת חמה מטגנים את העוף עד שהוא 90% מוכן. מעבירים לקרש חיתוך, קוצצים ומוסיפים לקערה.
  • 3. בקערה נפרדת מערבבים את חומרי הבצק עד לקבלת כדור בצק אחיד למראה. מניילנים ונותנים לו לנוח כ-1/2 שעה. מרדדים, מניחים במרכזו מהמילוי, ומגלגלים לצינור. מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור בחום 180-200 מעלות ל-20 דקות, עד שהבצק מזהיב.
  • 4. מערבבים את מרכיבי הרוטב ומזליפים על המאפה. חותכים ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully