- 1. מקלפים את המנגו והאבוקדו, מפרידים מהגלעין וחותכים לקוביות. מניחים בקערה. מוסיפים את עלי הבזיליקום והכוסברה.
-
- 2. במחבת חמה מטגנים את העוף עד שהוא 90% מוכן. מעבירים לקרש חיתוך, קוצצים ומוסיפים לקערה.
-
- 3. בקערה נפרדת מערבבים את חומרי הבצק עד לקבלת כדור בצק אחיד למראה. מניילנים ונותנים לו לנוח כ-1/2 שעה. מרדדים, מניחים במרכזו מהמילוי, ומגלגלים לצינור. מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ומכניסים לתנור בחום 180-200 מעלות ל-20 דקות, עד שהבצק מזהיב.
-
- 4. מערבבים את מרכיבי הרוטב ומזליפים על המאפה. חותכים ומגישים.