פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פטאייר במילוי עוף וזעתר

      השף יוסי שטרית עם מאפי בצק דקיקים ממולאים עוף, עלי זעתר, תרד וסומק ממכרים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      בבושקה הפקות

      מצרכים

      • כמות: 8-10 מאפים
      • לבצק:
      • 500 גרם קמח לבן
      • 10 גרם (כף) שמרים יבשים
      • 2 כפות סוכר
      • 1 כף מלח
      • מים לפי הצורך
      • למילוי:
      • 200 גרם עוף טחון או פרגית קצוצה מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה
      • 1 בצל לבן קצוץ דק
      • צרור תרד תורכי קצוץ
      • 2 כפיות מלח
      • 2 כפיות סומק
      • שמן זית
      • חופן עלי זעתר טרי
      • מעט שמן לטיגון

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים קמח עם סוכר ושמרים, מוסיפים מעט מים ומערבבים שוב. מוסיפים את המלח ומתחילים ללוש תוך הוספה מדודה והדרגתית של מים עד לקבלת בצק גמיש ונוח לעבודה.
      • 2. מכסים את הבצק במגבת לחה ומתפיחים 20 דקות.
      • 3. מחלקים את הבצק ל -8-10 כדורים ומתפיחים ל20 דקות נוספות.
      • 4. בינתיים מערבבים יחד את כל מרכיבי המילוי.
      • 5. מקמחים את משטח העבודה ומרדדים מהבצק פיתות עגולות, דקות וגדולות יחסית (ראה סרטון).
      • 6.. מסדרים מעל כל חצי פיתה שכבה דקיקה מהמילוי וסוגרים עם החצי השני (ניתן להדביק את הבצק בעזרת מעט מים).
      • 7. מחממים מחבת טפלון עם מעט שמן ומטגנים כל פיתה משני צדדיה עד השחמה.
      • 8. מסדרים את המאפים החמים והממולאים זה על גבי זה ומגישים למרכז השולחן.
      פטאייר במילוי עוף וזעתר
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מתכונים נוספים

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות