וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פנזרוטי

הגרסה האיטלקית לסמבוסק. זהו מאכל רחוב שמקורו בנאפולי, כשאת הכיסונים ניתן למלא בכל מיני דברים, כגון גבינות בשילוב שינקן ואפונה ועוד

מתכון מאת: מנה שטרום, מערכת וואלה

מנת פנזרוטי של מסעדת טוטו.
מנת פנזרוטי של מסעדת טוטו

מצרכים למתכון

  • להכנת הבצק (לכ-20 יחידות קטנות):
  • 1/2 ק"ג קמח
  • 4 ביצים
  • 25 גרם מלח
  • 25 גרם סוכר
  • 75 גרם חמאה
  • 100 גרם פירה תפוחי אדמה
  • 20 גרם שמרים יבשים
  • חומרים למילוי:
  • 200 גרם גבינת ריקוטה
  • 100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
  • 20 גרם גבינת פרמזן מגורדת
  • 2 חלמוני ביצה
  • מעט בזיליקום קצוץ

אופן ההכנה

  • 1. מכינים בצק: מערבבים בקערה את כל חומרי הבצק ולשים היטב עד לקבלת בצק חלק ואחיד.
  • 2. מכסים את הקערה בניילון נצמד ונותנים לבצק לתפוח לפחות שלוש שעות במקרר.
  • 3. מערבבים בקערה את כל החומרי המילוי למרקם אחיד.
  • 4. מוציאים מהקירור את הבצק שתפח ועל משטח עבודה נקי ומקומח מרדדים את הבצק לעובי מקסימלי של ס"מ ומסמנים עיגולים בקוטר של כ-7 ס"מ.
  • 5. מניחים במרכז כל עיגול כף מילוי גבינה, מכסים בשכבה נוספת של בצק, קורצים את העיגולים וצובטים עד להידוק מוחלט.
  • 6. מטגנים בשמן עמוק עד להשחמה ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully