- 1. מבשלים את התפודים במים עם המלח עד ריכוך מינימלי. בשלב זה התפודים צריכים להיות אכילים, אך לא רכים מאוד.
- מסננים ומקררים אותם תחת זרם מים.
-
- 2. מניחים את התפודים על מגש שטוח, מניחים עליהם מגש נוסף ולוחצים חזק על מנת למעוך אותם.
-
- 3. יוצקים את השמן למחבת גדולה מאוד ומניחים את המחבת על הלהבה הגדולה ביותר בכיריים. כשהשמן חם מוסיפים את הבצלים ומטגנים אותם כ-2 דקות בלבד.
-
- 4. מוסיפים את התפודים ומקפיצים עוד כמה דקות. מוסיפים את כל שאר החומרים, וממשיכים להקפיץ עד שהתפודים שחומים מאוד ופריכים.
-
- 5. לחלופין, מניחים בתבנית את התפודים המבושלים חלקית עם שאר הרכיבים ואופים כ-15 דקות לא מכוסה, בתנור שחומם ל-210 מעלות. מערבבים מדי כמה דקות.