- 1. הכנת המילוי: מטגנים את הבצלים עד להזהבה ומניחים בקערה בצד. באותה מחבת מטגנים את הבשר הטחון ותוך כדי מפוררים עם מזלג. כשהבשר מוכן מערבבים אותו ביחד עם הבצל המטוגן, הצנוברים הקלויים והתבלינים.
-
- 2 .הכנת הבצק: מערבבים יחד את הקמח, השמרים, אבקת האפיה, הסוכר והמלח. שופכים מעליהם את המים הפושרים ומעל את השמן. לשים היטב את הבצק במשך 5-7 דקות לפי הצורך עד לקבלת בצק אחיד. מניחים למנוחה של 10-15 דקות.
-
- 3. מחלקים את הבצק ל-2-3 חלקים ומרדדים כל חלק לעלה בעובי 0.5 ס"מ ממנו קורצים עיגולים בקוטר 12 ס"מ.
-
- 4. מניחים על חציו של כל עיגול כף מהמלית וסוגרים לחצי סהר. עם שיני המזלג מהדקים את הקצוות על מנת שלא יפתח בזמן האפיה.
-
- 5. מברישים את השוסונים בחלמון הביצה ומפזרים מעל שומשום.
-
- 6. מכניסים לתנור שחומם ל-170 מעלות ואופים כ 15-20 דק' עד להזהבה.