- 1. מכינים את המילוי: מערבבים היטב את כל חומרי המילוי עד שנוצרת תערובת אחידה.
-
- 2. מכינים את הבצק: מערבבים בקערה את כל החומרים. לשים היטב עד שמתקבל בצק רך וחלק.
-
- 3. מחלקים את הבצק ל-50 כדורים.
-
- 4. בעזרת מערוך מרדדים כל כדור לעיגול, ומניחים במרכז כפית מהמילוי. מקפלים את הבצק לשניים ומהדקים מסביב.
-
- 5. בעזרת ידית המערוך או במזלג חורצים בכל סמבוסק חריצים קטנים.
-
- 6. מסדרים בתבנית שרופדה בנייר אפייה, במרווחים קטנים.
-
- 7. אופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 200-180 מעלות, עד הזהיבה.
-
- גיוון: ניתן להחליף את השקדים בקוקוס / שקדים טחונים / בוטנים טחונים.