וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלק אדום קר (ש?ו?ונ?ד?אר מ?ס?לוּק)

מנה אותנטית של קינוח סלק קר שהוגש בדרך כלל כקינוח קר לאחר החמין של שבת

מתכון מאת: רינה כהן, מערכת וואלה

אוכל עיראקי.
אוכל עיראקי

מצרכים למתכון

  • ל-6 מנות:
  • 6 סלקים אדומים
  • 2 כפות גדושות סוכר

אופן ההכנה

  • 1. שוטפים היטב את הסלקים, קולפים וחותכים לרבעים. מכניסים לסיר ומוסיפים מים עד כיסוי.
  • 2. מביאים לרתיחה ומוסיפים את הסוכר. מנמיכים מעט את האש וממשיכים לבשל כשעה נוספת, עד שהסלק התרכך.
  • 3. מצננים ומכניסים למקרר למשך שעה.
  • 4. מגישים את הסלק בצלוחיות קטנות ואישיות, יחד עם הנוזל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully