מתכונים חמים

סלק אדום קר (ש?ו?ונ?ד?אר מ?ס?לוּק)

מנה אותנטית של קינוח סלק קר שהוגש בדרך כלל כקינוח קר לאחר החמין של שבת

מתכון מאת: רינה כהן, מערכת וואלה! NEWS
  • קל להכנה

אוכל עיראקי

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-6 מנות:
  • 6 סלקים אדומים
  • 2 כפות גדושות סוכר
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. שוטפים היטב את הסלקים, קולפים וחותכים לרבעים. מכניסים לסיר ומוסיפים מים עד כיסוי.
  • 2. מביאים לרתיחה ומוסיפים את הסוכר. מנמיכים מעט את האש וממשיכים לבשל כשעה נוספת, עד שהסלק התרכך.
  • 3. מצננים ומכניסים למקרר למשך שעה.
  • 4. מגישים את הסלק בצלוחיות קטנות ואישיות, יחד עם הנוזל.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully