מתכונים חמים

קרם ברולה דלעת ומקרון שחור

קינוח באדיבות קובי נחמני, שף פטיסרי של מסעדת "דוד ויוסף"

מתכון מאת: וואלה!, מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

  • למתקדמים

מנות הלוואין בדוד ויוסף

מחשבון המרות

מצרכים

  • חומרים ל-20 מקרונים
  • להכנת הברולה:
  • 1.4 ליטר חלב
  • 1.6 ליטר שמנת
  • 120 גרם סוכר
  • מקל וניל
  • 60 גרם מחית דלעת
  • 180 גרם חלבונים
  • להכנת המקרון:
  • 125 גרם אבקת סוכר
  • 125 גרם אבקת שקדים
  • 40 גרם חלבון
  • 2 כפיות צבע מאכל שחור
  • 40 גרם חלבון
  • 115 גרם סוכר
  • 30 מ"ל מים
  • להכנת מילוי המקרון:
  • 400 מ"ל שמנת
  • 200 גרם שוקולד לבן
  • 10 גרם ג'לטין מומס
  • 400 גרם מחית דלעת
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • אופן ההכנה:
  • 1. בסיר קטן מבשלים את כל המרכיבים, מלבד החלמונים ב65 מעלות.
  • 2. לאחר מכן משווים טמפרטורה עם החלמונים ומחזירים לאש ומבשלים עד לטמפרטורה של 75 מעלות.
  • 3. מורידים מהאש, מסננים ומניחים בצד לקירור.
  • 4. מחממים תנור ל100 מעלות ואופים כחצי שעה, לאחר שמזגנו את המסה לכלי הרצוי .
  • 5. להכנת המקרון: ממיסים את הסוכר עם המים.מקציפים במיקסר את החלבון, ומזליפים לקציפה את סירופ הסוכר שהכנו קודם לכן.
  • 6. מערבבים את אבקת הסוכר, אבקת השקדים, צבע המאכל והחלבון שנותר יחד. מחברים את 2 המסות בתנועת קיפול למסה אחת אחידה.
  • 7. מזליפים עם שק זילוף לתבנית מהמסה לגודל מטבע ומניחים עד להתגבשות מחממים תנור ל150 מעלות ואופים את טבעות המקרון 12 דקות.
  • 8. להכנת מילוי המקרון: מרתיחים את השמנת, ויוצקים על השוקולד כדיי שיימס מוסיפים את הג'לטין ומניחים במקרר ללילה אחד. לאחר לילה של המתנה, מוציאים מהמקרר ומוסיפים את מחית הפרי והמילוי מוכן.
  • 9. לוקחים 2 צדדים של מקרון, על האחד מזליפים מהמילוי ומכסים בצד השני.
  • 10. את הברולה מוציאים מהתבנית, בוזקים סוכר לבן ובעזרת מבער שורפים עד לקבלת קרום יפה. מניחים את המקרון, מקשטים באבקת סוכר ומגישים .

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully