- אופן ההכנה:
- 1. בסיר קטן מבשלים את כל המרכיבים, מלבד החלמונים ב65 מעלות.
-
- 2. לאחר מכן משווים טמפרטורה עם החלמונים ומחזירים לאש ומבשלים עד לטמפרטורה של 75 מעלות.
-
- 3. מורידים מהאש, מסננים ומניחים בצד לקירור.
-
- 4. מחממים תנור ל100 מעלות ואופים כחצי שעה, לאחר שמזגנו את המסה לכלי הרצוי .
-
- 5. להכנת המקרון: ממיסים את הסוכר עם המים.מקציפים במיקסר את החלבון, ומזליפים לקציפה את סירופ הסוכר שהכנו קודם לכן.
-
- 6. מערבבים את אבקת הסוכר, אבקת השקדים, צבע המאכל והחלבון שנותר יחד. מחברים את 2 המסות בתנועת קיפול למסה אחת אחידה.
-
- 7. מזליפים עם שק זילוף לתבנית מהמסה לגודל מטבע ומניחים עד להתגבשות מחממים תנור ל150 מעלות ואופים את טבעות המקרון 12 דקות.
-
- 8. להכנת מילוי המקרון: מרתיחים את השמנת, ויוצקים על השוקולד כדיי שיימס מוסיפים את הג'לטין ומניחים במקרר ללילה אחד. לאחר לילה של המתנה, מוציאים מהמקרר ומוסיפים את מחית הפרי והמילוי מוכן.
-
- 9. לוקחים 2 צדדים של מקרון, על האחד מזליפים מהמילוי ומכסים בצד השני.
-
- 10. את הברולה מוציאים מהתבנית, בוזקים סוכר לבן ובעזרת מבער שורפים עד לקבלת קרום יפה. מניחים את המקרון, מקשטים באבקת סוכר ומגישים .