פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      בראוניז בטטות

      מתכון מפתיע לבראוניז בטטות תמרים וקקאו של אלה מילס (Ella Mills) בלוגרית בריטית בעלת הבלוג Deliciously Ella, שכבשו את הרשת

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      בראוניז של אלה מילס (צילום מסך , צילום מסך מתוך יוטיוב)
      בראוניז של אלה מילס (צילום מסך , צילום מסך מתוך יוטיוב)

      מצרכים

      • כמות: עבור תבנית בגודל 22X22 ס"מ
      • 1/2 ק"ג בטטות
      • 12 תמרים מזן מג'הול מגולענים
      • 6 כפות מייפל טבעי
      • 100 גרם שקדים טחונים
      • 2 כפות שמן קוקוס
      • קורט מלח
      • 100 גרם שיבולת שועל מהירת הכנה
      • 6 כפות אבקת קקאו איכותית
      • לציפוי:
      • 2 כפות שמן קוקוס
      • 2 כפות חמאת שקדים (כמו שקדיה)
      • 1 כף סירופ מייפל
      • 2 כפות אבקת קקאו

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
      • 2. מקלפים את הבטטות, חותכים לקוביות קטנות, מניחים בסיר אידוי ומאדים כ-20 דקות עד ריכוך.
      • 3. מכניסים את הבטטות הרכות עם התמרים למעבד מזון ומעבדים יחד בערך דקה.
      • 4. מערבבים את שאר המרכיבים בקערה ומוסיפים אותם יחד לתוך מעבד המזון. חוזרים לעבד את הכל יחד עד לקבלת עיסה אחידה.
      • 5. מעבירים את העיסה לתבנית מרופדת נייר אפייה ואופים 40-50 דקות. דוקרים בקיסם ובודקים שיוצר יבש.
      • 6. מוציאים את העוגה מהתבנית בעזרת נייר האפייה ומקררים לפחות 10 דקות.
      • 7. בינתיים מכינים את הציפוי: ממיסים את החומרים יחד על אש נמוכה. מכנים למקפיא ל-15 דקות ואז למקרר ל-15 דקות נוספות.
      • 8. רק כשהעוגה קרה לחלוטין מורחים את הציפוי (אחרת הוא יימס) וחותכים לקוביות.

      עוד מתכוני ירקות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -