- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
- 2. מקלפים את הבטטות, חותכים לקוביות קטנות, מניחים בסיר אידוי ומאדים כ-20 דקות עד ריכוך.
-
- 3. מכניסים את הבטטות הרכות עם התמרים למעבד מזון ומעבדים יחד בערך דקה.
- 4. מערבבים את שאר המרכיבים בקערה ומוסיפים אותם יחד לתוך מעבד המזון. חוזרים לעבד את הכל יחד עד לקבלת עיסה אחידה.
- 5. מעבירים את העיסה לתבנית מרופדת נייר אפייה ואופים 40-50 דקות. דוקרים בקיסם ובודקים שיוצר יבש.
- 6. מוציאים את העוגה מהתבנית בעזרת נייר האפייה ומקררים לפחות 10 דקות.
- 7. בינתיים מכינים את הציפוי: ממיסים את החומרים יחד על אש נמוכה. מכנים למקפיא ל-15 דקות ואז למקרר ל-15 דקות נוספות.
- 8. רק כשהעוגה קרה לחלוטין מורחים את הציפוי (אחרת הוא יימס) וחותכים לקוביות.