- 1. שכבה 1: מעבדים את החמאה, הסוכר והביצה לתערובת חלקה ובהירה.
-
- 2. מוסיפים את היבשים ומערבבים. מתקבלת עיסה משחתית.
-
- 3. משמנים תבנית אפיה, מרפדים בנייר ויוצקים מעל את הבלילה. מיישרים בעזרת מרית או פאלטה מדורגת.
-
- 4. אופים 15 דקות בחום של 170 מעלות. מוציאים ומצננים בתבנית כ-10 דקות.
-
- 5. בינתיים ניגשים להכנת השכבה ה-2. בקערה בינונית מערבבים חמאה סוכר ותמצית וניל. מוסיפים ביצים ולאחר מכן את היבשים.
-
- 6. יוצקים על השכבה הראשונה שהצטננה ומיישרים כנ"ל.
-
- 7. אופים 18 דקות בטמפ' של 170 מעלות עד למבחן קיסם לח שנדבקים אליו מס' קטן של פירורים.
-
- 8. מוציאים מן התנור ומצננים לטמפ' החדר. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעתיים. מוציאים מן המקרר ומקשטים בקונפיטורה לפי טעמכם.