- 1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
-
- 2. מכניסים ביצים לקערת מיקסר עם וו גיטרה, מוסיפים סוכר חום ושמן, ומערבלים במשך כ-3 דקות במהירות בינונית.
-
- 3. מערבבים קמח, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה, תבלינים ומלח בקערה נפרדת. מנפים את תערובת הקמח לתוך תערובת הסוכר, ומערבלים רק עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים 1/4 כוס מים, דלעת, אגוזי פקאן וחמוציות, ומערבבים קצרות בכף. יוצקים לתבנית משומנת.
-
- 4. אופים 50 דקות בתבנית עגולה או 45 דקות בתבניות קטנות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים. מצננים במשך חצי שעה, מחלצים ומניחים על כלי הגשה.
-
- 5. שומרים מחוץ למקרר עד 3 ימים או במקרר עד 5 ימים.
-
- גיוונים:
- מוסיפים לתערובת 1/4 כפית אגוז מוסקט.
- מחליפים את אגוזי הפקאן באגוזי לוז שבורים גס באותה כמות.