עוגת סילאן בחושה בניחוח קינמון
באדיבות "חצר כנרת"
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס סילאן של חצר כנרת
- 1 כפית שטוחה אבקת אפייה
- ½ כוס שמן
- 1 כוס קפה/תה לא ממותק פושר
- 3 כוסות קמח
- 2 כפיות קינמון
אופן ההכנה
- 1. לחמם תנור מראש לחום בינוני 150
- 2. להכניס את החומרים לקערת מערבל לפי הסדר הנ"ל
- 3. לאפות בין 35-40 דקות בתבנית משומנת ומקומחת היטב (בסיר פלא או שתי תבניות אינגליש)
- 4. להוציא מהתבנית ולמרוח מעל סילאן של קיבוץ כנרת
- 5. לפזר שקדים קלופים פרוסים