וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט דלעת ערמונים

מתכון מאת: וואלה!, מערכת וואלה

מנות הלוואין בדוד ויוסף. נמרוד סונדרס
מנות הלוואין בדוד ויוסף

מצרכים למתכון

  • מרכיבים למנה אחת:
  • 1 דלעת ערמונים
  • 100 גרם גבינת ריקוטה
  • 1 תפוז מפולט
  • 1/2 אשכולית אדומה מפולטת
  • 5-6 עלי רוקט
  • 5-6 אגוזי לוז שבורים
  • מעט שמן זית
  • 1/4 פלפל אדום חריף פרוס
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  • אופן הכנה:
  • 1. מחממים תנור מראש ל-220 מעלות.
  • 2. קולפים ופורסים את דלעת הערמונים לשמיניות, מסדרים על תבנית, מוסיפים מלח ופלפל ומזלפים שמן זית מעל.
  • 3. עוטפים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור החם לחצי שעה.
  • 4. לאחר מחצית השעה, מסירים את נייר האלומיניום ומשאירים ל10 דקות נוספות על מנת שהדלעת תזהיב.
  • 5. מוציאים את הדלעת מהתנור ומחכים שתתקרר מעט.
  • 6. מסדרים את שמיניות הדלעת על צלחת ההגשה, מפזרים מעל את הגבינה. מסדרים את הפילטים של ההדרים, עלי הרוקט, טבעות הפלפל האדום הפרוס, אגוזי הלוז, מתבלים ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully