וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט דלעת ערמונים

מתכון מאת: וואלה!, מערכת וואלה

מנות הלוואין בדוד ויוסף. נמרוד סונדרס
מנות הלוואין בדוד ויוסף

מצרכים למתכון

  • מרכיבים למנה אחת:
  • 1 דלעת ערמונים
  • 100 גרם גבינת ריקוטה
  • 1 תפוז מפולט
  • 1/2 אשכולית אדומה מפולטת
  • 5-6 עלי רוקט
  • 5-6 אגוזי לוז שבורים
  • מעט שמן זית
  • 1/4 פלפל אדום חריף פרוס
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  • אופן הכנה:
  • 1. מחממים תנור מראש ל-220 מעלות.
  • 2. קולפים ופורסים את דלעת הערמונים לשמיניות, מסדרים על תבנית, מוסיפים מלח ופלפל ומזלפים שמן זית מעל.
  • 3. עוטפים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור החם לחצי שעה.
  • 4. לאחר מחצית השעה, מסירים את נייר האלומיניום ומשאירים ל10 דקות נוספות על מנת שהדלעת תזהיב.
  • 5. מוציאים את הדלעת מהתנור ומחכים שתתקרר מעט.
  • 6. מסדרים את שמיניות הדלעת על צלחת ההגשה, מפזרים מעל את הגבינה. מסדרים את הפילטים של ההדרים, עלי הרוקט, טבעות הפלפל האדום הפרוס, אגוזי הלוז, מתבלים ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully