מתכונים חמים

ניוקי דלעת ערמונים

מתכון מאת: וואלה!, מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

מנות הלוואין בדוד ויוסף

מחשבון המרות

מצרכים

  • מרכיבים ל-4 מנות
  • להכנת הניוקי:
  • 500 גרם תפו"א
  • 1 כוס מלח גס
  • 500 גרם דלעת ערמונים
  • 250 גרם קמח לבן
  • 3 חלמוני ביצה
  • 2 כפות גבינת פרמזן
  • להכנת הרוטב:
  • 50 מ"ל יין לבן
  • 50 מ"ל שמן זית
  • 8 פטריות שימג'י
  • 1 שן שום פרוסה דק
  • 50 גרם חמאה
  • 60 מ"ל ציר ירקות
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • אופן ההכנה:
  • 1. להכנת הניוקי: מניחים את תפוחי האדמה על תבנית מרופדת במלח גס ואופים בתנור כשעה בחום 220 מעלות. מקלפים ומניחים בצד.
  • 2. גם את הדלועים אופים בתנור כשעה, מוציאים ומרוקנים את תוכן הדלועים בעזרת כף.
  • 3. מועכים את תפוחי האדמה והדלועים בעזרת טוחן פירה בעודם חמים, מוסיפים קמח, ביצים ופרמזן.
  • 4. לשים עד לקבלת בצק, חלק וקטיפתי, מהבצק יוצרים נקניקים ארוכים ובעזרת סכין חותכים כל נקניק לניוקי קטנים.
  • 5. במקביל מרתיחים מים בסיר עמוק, וכשהם רותחים מוסיפים את הניוקי לבישול. הם מוכנים כשהם צפים. מסננים.
  • 6. מכינים את הרוטב: מחממים מחבת, מוסיפים שום ופטריות, משלבים ביין לבן, מוסיפים את ציר הירקות והחמאה.
  • 7. מוסיפים את הניוקי, ממשיכים בבישול עד להסמכה של הרוטב, מעבירים לצלחות הגשה, מקשטים בפרמזן ומגישים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully