וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ספגטי ברוטב פלפלים קלויים

מחליפים את רוטב העגבניות הסטנדרטי ברוטב פלפלים קלווים

מתכון מאת: מסימליאנו בשיתוף ברילה, מערכת וואלה

מוצרי חשמל למטבח: חברת TEKA

מצרכים למתכון

  • עבור 4-6 סועדים
  • 1 חבילה ספגטי מס' 5,
  • 300 גרם גבינת חלומי, חתוכה לקוביות קטנות
  • 10-12 פלפלים צהובים
  • 3/4 כוס שמן זית כתית מעולה
  • קורט מלח ופלפל שחור
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 150 גרם פיסטוקים קצוצים

אופן ההכנה

  • 1. קולים את הפלפלים: מחממים תנור ל-250 מעלות. מסדרים את הפלפלים הצהובים בשתי תבניות, וצולים כ-40 דקות, עד שהם חרוכים מכל הצדדים. מעבירים לסיר ומכסים לרבע שעה. מסירים את הקליפה הדקה של הפלפלים, מנקים מגרעינים וסיבים. במעבד מזון טוחנים את הפלפלים לקרם אחיד.
  • 2. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, ועוצרים דקה אחת לפני.
  • 3. במחבת גדולה ורחבה יוצקים את קרם הפלפלים, מוסיפים 3/4 כוס שמן זית ומתבלים במלח, פלפל ופפריקה. מערבבים בעדינות. מוסיפים קוביות קטנות של חלומי ואת הפסטה המבושלת ישר מהסיר ללא סינון. מפזרים פיסטוקים קצוצים ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully