וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ספגטי ברוטב פלפלים קלויים

מחליפים את רוטב העגבניות הסטנדרטי ברוטב פלפלים קלווים

מתכון מאת: מסימליאנו בשיתוף ברילה, מערכת וואלה

מוצרי חשמל למטבח: חברת TEKA

מצרכים למתכון

  • עבור 4-6 סועדים
  • 1 חבילה ספגטי מס' 5,
  • 300 גרם גבינת חלומי, חתוכה לקוביות קטנות
  • 10-12 פלפלים צהובים
  • 3/4 כוס שמן זית כתית מעולה
  • קורט מלח ופלפל שחור
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 150 גרם פיסטוקים קצוצים

אופן ההכנה

  • 1. קולים את הפלפלים: מחממים תנור ל-250 מעלות. מסדרים את הפלפלים הצהובים בשתי תבניות, וצולים כ-40 דקות, עד שהם חרוכים מכל הצדדים. מעבירים לסיר ומכסים לרבע שעה. מסירים את הקליפה הדקה של הפלפלים, מנקים מגרעינים וסיבים. במעבד מזון טוחנים את הפלפלים לקרם אחיד.
  • 2. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, ועוצרים דקה אחת לפני.
  • 3. במחבת גדולה ורחבה יוצקים את קרם הפלפלים, מוסיפים 3/4 כוס שמן זית ומתבלים במלח, פלפל ופפריקה. מערבבים בעדינות. מוסיפים קוביות קטנות של חלומי ואת הפסטה המבושלת ישר מהסיר ללא סינון. מפזרים פיסטוקים קצוצים ומגישים.
  • פסטה ברוטב שמנת ופטריות

  • פסטה עגבניות ואנשובי עם הפתעה פריכה

  • פסטה לינגוויני חריפה

  • מג'דרה אטריות (חוראג' באסבעו)

  • ריגטוני בחמאת לימון וחלמונים

  • ספגטי פרימוורה

  • פסטה ברוטב נפוליטני

  • פסטה עם בטטה ופרמזן

  • פסטה ים תיכונית

  • מתכון לבול (קערת) אורז פטריות, אדממה ונבטים

  • ספגטי עם קישואים

  • פסטה בקרם אפונה ותרד

  • ניוקי פריזיאן מבצק רבוך

  • פסטה קישואים, לימון ואגוזים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully