פסטה עם פרחי כרובית צלויים

מנה צבעונית ופרחונית שמשלבת בין שתי אהבות מאוד גדולות- פסטה וכרובית. לחגיגה מצטרפים בצל סגול, צלפים ומיץ לימון

מתכון מאת: בת חן דיאמנט, מערכת וואלה!
סלט פנה טריקולור עם כרובית עבור ברילה. נמרוד סונדרס,
סלט פנה טריקולור עם כרובית עבור ברילה(צילום: נמרוד סונדרס)

מצרכים

  • 1 חבילת פסטה פנה טריקולור
  • 1 כרובית מפורקת לפרחים
  • 2 כפות טימין קצוץ (אופציונלי)
  • 1 בצל סגול חתוך לקוביות קטנות
  • 3 כפות צלפים קצוצים גס
  • 5 כפות שמן זית
  • 3 כפות מיץ מלימון טרי
  • מלח, פלפל לבן
  • חצי זר כוסברה/ פטרוזיליה
  • צ'ילי טרי קצוץ דק

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ע"ג האריזה, מצננים ומערבבים עם כף שמן זית.
  • 2. מתבלים את הכרובית בכף אחת של שמן זית, טימין קצוץ, מלח ופלפל לבן ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. צולים בתנור שחומם מראש ל-230 מעלות למשך כחצי שעה.
  • 3. מערבבים את הפסטה יחד עם הכרובית החמה, הבצל הקצוץ, הצלפים, הצ'ילים והכוסברה ומתבלים במלח, פלפל, שמן זית ומיץ לימון.
  • טיפ: שימוש במלח ים אטלנטי בתיבול הסלט ישדרג את המנה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully