פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פסטה עם פרחי כרובית צלויים

      מנה צבעונית ופרחונית שמשלבת בין שתי אהבות מאוד גדולות- פסטה וכרובית. לחגיגה מצטרפים בצל סגול, צלפים ומיץ לימון

      3 מדרגים / 4 כוכבים

      סלט פנה טריקולור עם כרובית עבור ברילה (יח
      סלט פנה טריקולור עם כרובית עבור ברילה (יח"צ , נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • 1 חבילת פסטה פנה טריקולור
      • 1 כרובית מפורקת לפרחים
      • 2 כפות טימין קצוץ (אופציונלי)
      • 1 בצל סגול חתוך לקוביות קטנות
      • 3 כפות צלפים קצוצים גס
      • 5 כפות שמן זית
      • 3 כפות מיץ מלימון טרי
      • מלח, פלפל לבן
      • חצי זר כוסברה/ פטרוזיליה
      • צ'ילי טרי קצוץ דק

      אופן ההכנה

      • 1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ע"ג האריזה, מצננים ומערבבים עם כף שמן זית.
      • 2. מתבלים את הכרובית בכף אחת של שמן זית, טימין קצוץ, מלח ופלפל לבן ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. צולים בתנור שחומם מראש ל-230 מעלות למשך כחצי שעה.
      • 3. מערבבים את הפסטה יחד עם הכרובית החמה, הבצל הקצוץ, הצלפים, הצ'ילים והכוסברה ומתבלים במלח, פלפל, שמן זית ומיץ לימון.
      • טיפ: שימוש במלח ים אטלנטי בתיבול הסלט ישדרג את המנה.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -