- 1. פותחים את בצק הפסטה לעלים דקים (מס' 6 במכונה ביתית).
-
- 2. מקמחים בהרבה קמח דורום את העלים ומניחים 3-4 דפים אחד על גבי השני.
-
- 3. קורצים צורות בעזרת קורץ או שחותכים בעזרת סכין בכל צורה שבוחרים. אפשר ליצור צורות של גלילים (כמו בתמונה) או פרפרים או כל צורה שמתחשק.
-
- 4. מניחים בצד ליבוש.
-
- 5. בינתיים מכינים את הדלעת. מחממים תנור לחום גבוה של 220 מעלות. מערבבים בקערה שמן זית, דבש, מרווה, מלח ופלפל שחור. מוסיפים את קוביות הדלעת, מערבבים ומעבירים לתבנית אפיה. צולים כ- 20 דקות עד שהדלעת רכה וצלויה בשוליים.
-
- 6. מכינים את הפיסטוקים: שמים במחבת סוכר ומים. כשנוצר סירופ, מוסיפים את הפיסטוקים. מערבבים כך שכל הפיסטוקים יצופו בסירופ ומסירים מהאש.
-
- 7. מבשלים את הפסטה במי מלח רותחים כ 4 דקות. מסננים.
-
- 8. מערבבים את חומרי הוינגרט ומוסיפים את התרד.
-
- 9. מוסיפים לקערה קוביות רוקפור, את הדלעת הצלויה, הפיסטוקים המקורמלים והפסטה. מערבבים בעדינות בעזרת הידים ומעבירים לצלחות הגשה.