מתכונים חמים

פסטה קונכיות ברוטב רוזה תרד

כדי לתת לרוטב הרוזה המוכר קצת יותר אופי, מוסיפים תרד טרי בשני סבבים, וכך תקבלו מנה טעימה בשני מרקמים שונים

מתכון מאת: עז תלם, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

מחשבון המרות

מצרכים

  • 1/2 חבילה (250 גרם) גרם פסטה קונכיות ברילה
  • 3-4 כפות שמן זית משובח
  • 2-3 שיני שום גדולות, כתושות או מגוררות
  • צרור גדול עלי תרד, שטופים וקצוצים גס
  • 1 חבילה רוטב עגבניות ברילה
  • 1/2 מיכל (125 מ"ל) שמנת מתוקה
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם
  • להגשה:
  • 40 גרם גבינת פרמזן מגוררת
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הפסטה דקה פחות מהוראות היצרן.
  • 2. מטגנים את פרוסות השום במחבת רחבה עם שמן הזית מעל להבה גבוהה כדקה. מוסיפים את רוב עלי התרד, מבשלים עד שהם מתכווצים מעט.
  • 3. מוסיפים את רוטב העגבניות ומביאים לרתיחה. מוסיפים השמנת המתוקה ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  • 4. מוסיפים את הפסטה המבושלת ואת שאר התרד. מערבבים היטב, ומבשלים עד שהפסטה נעטפת ברוטב ועשויה לפי טעמכם. טועמים ומתקנים תיבול. מגישים עם גבינת פרמזן.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully