פסטה א-לה אמא

מתכון פסטה פשוט להכנה שילדים יכולים להכיןבעצמם, אינו דורש קנייה מיוחדת ומתבסס רק על מוצרי המזווה

מתכון מאת: אורלי פלאי ברונשטיין, מערכת וואלה!
פסטה פרמזן לא לשימוש. אלון מסיקה,
פסטה פרמזן לא לשימוש(צילום: אלון מסיקה)

מצרכים

  • 500 גרם פסטה מכל סוג
  • 4-6 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל
  • לתוספת:
  • גבינת פרמזן מגוררת /עגבניה מגוררת/ פירורי לחם פריכים

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הפסטה בסיר גדול עם שפע מי מלח רותחים, לפי הוראות היצרן, עד שהפסטה מוכנה לאכילה. מסננים.
  • 2. מערבבים את הפסטה החמה עם שמן זית, מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד.
  • 3. יש ילדים שאוהבים להוסיף פרמזן מגוררת ו/או עגבניה מגוררת ו/או פירורים פריכים מעל. בידקו מה הולך הכי טוב אצלכם!

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully