- 1. הרוטב: מחממים סיר רחב ושטוח, מוסיפים כף שמן זית ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה.
-
- 2. מוסיפים את רוטב הנפוליטנה, רסק העגבניות והמים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומתבלים במלח ופפריקה מתוקה. מבשלים על אש נמוכה עם מכסה סגור כחצי שעה.
-
- 3. מכינים את כדורי הבשר: בקערה מערבבים את כל החומרים עד לאיחוד ויוצרים כדורים קטנים (בגודל של פינג פונג). מניחים את כדורי הבשר על תבנית עם נייר אפיה ואופים כ-10 דקות בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות.
-
- 4. כאשר כדורי הבשר מוכנים מוסיפים אותם לרוטב העגבניות.
-
- 5.מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן על גבי האריזה, מסננים ומוסיפים אותה לרוטב המוכן עם כדורי הבשר. מעטרים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים.