וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה עם כדורי בשר

מתכון מאת: בת חן דיאמנט, מערכת וואלה

פסטה עם כדורי בשר אפויים עבור ברילה. נמרוד סונדרס,
פסטה עם כדורי בשר אפויים עבור ברילה/נמרוד סונדרס

מצרכים למתכון

  • 1 חבילת פסטה ספגטי מס' 7
  • 500 גרם בקר טחון
  • בצל מגורד וסחוט
  • 2 שיני שום טריות וכתושות
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 1 ביצה
  • 2 כפות רסק עגבניות איכותי
  • מלח, פלפל לבן, פלפל שחור
  • 1 כפית אורגנו/ פטרוזיליה יבשים
  • 1 כף פטרוזיליה קצוצה לעיטור (אופציונלי)
  • לרוטב עגבניות:
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות
  • 1כף שמן זית
  • 2 שיני שום טריות כתושות
  • 1 צנצנת רוטב עגבניות נפוליטנה
  • 3 עגבניות חתוכות גס
  • 1/2 כוס מים
  • 2 כפות רסק עגבניות איכותי
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2כפית פפריקה מתוקה

אופן ההכנה

  • 1. הרוטב: מחממים סיר רחב ושטוח, מוסיפים כף שמן זית ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה.
  • 2. מוסיפים את רוטב הנפוליטנה, רסק העגבניות והמים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומתבלים במלח ופפריקה מתוקה. מבשלים על אש נמוכה עם מכסה סגור כחצי שעה.
  • 3. מכינים את כדורי הבשר: בקערה מערבבים את כל החומרים עד לאיחוד ויוצרים כדורים קטנים (בגודל של פינג פונג). מניחים את כדורי הבשר על תבנית עם נייר אפיה ואופים כ-10 דקות בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות.
  • 4. כאשר כדורי הבשר מוכנים מוסיפים אותם לרוטב העגבניות.
  • 5.מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן על גבי האריזה, מסננים ומוסיפים אותה לרוטב המוכן עם כדורי הבשר. מעטרים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully