פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ניוקי גולש

      מה קורה כשמשלבים את המטבח האיטלקי הנהדר, עם תבשיל הונגרי קלאסי? מקבלים מתכון מקורי במיוחד של ה-"ספידו-בר" בתל אביב, לניוקי גולש שלא רואים כל יום.

      2 מדרגים / 5 כוכבים

      ניוקי של ליטל איטלי (אפיק גבאי)
      ניוקי של ליטל איטלי (אפיק גבאי)

      מצרכים

      • לגולש:
      • 1/2 ק"ג בשר לגולש חתוך לקוביות
      • 1 בצל בינוני קצוץ דק
      • 1 פלפל אדום קטן חתוך לקוביות קטנות
      • 1 גזר בינוני חתוך לקוביות קטנות
      • 1 עגבנייה חתוכה לקוביות קטנות
      • 1 כף שום
      • 2 כפות רסק עגבניות
      • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
      • אורגנו, סוכר, מלח , פלפל לפי טעם

      אופן ההכנה

      • 1. מאדים את הבצל ומוסיפים לפי הסדר שום, גזר פלפל עגבנייה ופטרוזיליה ומערבבים בכף עץ מוסיפים את הרסק וממשיכים לערבב. מוסיפים מעט סוכר על מנת לשבור את חמיצות העגבניות.
      • 2. מוסיפים את הבשר ומעט נוזלים ומבשלים על אש נמוכה מאוד.
      • מסירים מהאש רק כאשר הבשר "מתפרק" במגע (לאחר כשעה וחצי).
      • 3. מתבלים במלח פלפל ואורגנו לפני הגשה.
      • 4. עורמים על צלחת ניוקי שבושל לפי הוראות היצרן, ומעל מניחים את הגולש.

      עוד מתכוני בקר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -