מתכונים חמים

ניוקי גולש

מה קורה כשמשלבים את המטבח האיטלקי הנהדר, עם תבשיל הונגרי קלאסי? מקבלים מתכון מקורי במיוחד של ה-"ספידו-בר" בתל אביב, לניוקי גולש שלא רואים כל יום.

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • דרגת קושי בינונית

ניוקי של ליטל איטלי

מחשבון המרות

מצרכים

  • לגולש:
  • 1/2 ק"ג בשר לגולש חתוך לקוביות
  • 1 בצל בינוני קצוץ דק
  • 1 פלפל אדום קטן חתוך לקוביות קטנות
  • 1 גזר בינוני חתוך לקוביות קטנות
  • 1 עגבנייה חתוכה לקוביות קטנות
  • 1 כף שום
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • אורגנו, סוכר, מלח , פלפל לפי טעם

אופן ההכנה

  • 1. מאדים את הבצל ומוסיפים לפי הסדר שום, גזר פלפל עגבנייה ופטרוזיליה ומערבבים בכף עץ מוסיפים את הרסק וממשיכים לערבב. מוסיפים מעט סוכר על מנת לשבור את חמיצות העגבניות.
  • 2. מוסיפים את הבשר ומעט נוזלים ומבשלים על אש נמוכה מאוד.
  • מסירים מהאש רק כאשר הבשר "מתפרק" במגע (לאחר כשעה וחצי).
  • 3. מתבלים במלח פלפל ואורגנו לפני הגשה.
  • 4. עורמים על צלחת ניוקי שבושל לפי הוראות היצרן, ומעל מניחים את הגולש.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully