- 1. חותכים את שריר הבקר לקוביות, ולשים בקערה עם הקמח, המלח והפלפל -עד שהבשר מצופה.
-
- 2. מחממים מחבת עם מעט שמן, מוסיפים את קוביות הבשר, מטגנים עד שהבשר יסגר מכל הכיוונים, ומעבירים למסננת.
-
- 3. בסיר נוסף מחממים שמן זית, ומוסיפים את הבצל, הכרישה, הגזר, שורש הסלרי והשום ומאדים כ-3 דקות.
-
- 4. מוסיפים את הבשר, הטימין, עלי הדפנה והיין, ומאדים במשך דקה נוספת.
-
- 5. מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה עדינה ומנמיכים את האש. מבשלים במשך כ-3 שעות.
-
- 6. מכסים את הסיר חלקית, ואם יש צורך מוסיפים מעט מים.
-
- 7. לפני ההגשה, מכינים את הפפרדלה בהתאם להוראות ההכנה של היצרן, שמים בצלחות הגשה ומניחים מעל את תבשיל הבשר.