מתכונים חמים

פפרדלה ראגו

רשת המסעדות "ספגטים" היתה מהראשונות שלקחה את תחום הפסטה בישראל והפכה אותו למשהו אחר. במתכון הבא הם מראים איך עושים כמו שצריך פפרדלה ראגו, ממש כמו באיטליה.

מתכון מאת: ,מערכת וואלה! NEWS
  • קל להכנה

פפרדלה ראגו כפרי של רשת ספגטים

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-6 מנות:
  • 1.3 ק"ג שריר בקר
  • 2 כפיות מלח
  • 1 כפית פלפל לבן
  • 3 כפות קמח
  • ½ כוס שמן לטיגון
  • 4 כפות שמן זית
  • ½ בצל חתוך לקוביות קטנות
  • 6 יחידות פטריות פורצ'יני מיובשות מושרות במים
  • כרישה (החלק הלבן פרוס)
  • 1 שורש סלרי חתוך לקוביות קטנות
  • גזר חתוך לקוביות קטנות
  • צרור טימין
  • 6 שיני שום פרוסות
  • 3 עלי דפנה
  • 1 כוס יין בישול אדום
  • 12 כוסות מים

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את שריר הבקר לקוביות, ולשים בקערה עם הקמח, המלח והפלפל -עד שהבשר מצופה.
  • 2. מחממים מחבת עם מעט שמן, מוסיפים את קוביות הבשר, מטגנים עד שהבשר יסגר מכל הכיוונים, ומעבירים למסננת.
  • 3. בסיר נוסף מחממים שמן זית, ומוסיפים את הבצל, הכרישה, הגזר, שורש הסלרי והשום ומאדים כ-3 דקות.
  • 4. מוסיפים את הבשר, הטימין, עלי הדפנה והיין, ומאדים במשך דקה נוספת.
  • 5. מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה עדינה ומנמיכים את האש. מבשלים במשך כ-3 שעות.
  • 6. מכסים את הסיר חלקית, ואם יש צורך מוסיפים מעט מים.
  • 7. לפני ההגשה, מכינים את הפפרדלה בהתאם להוראות ההכנה של היצרן, שמים בצלחות הגשה ומניחים מעל את תבשיל הבשר.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully