- 1. אם משתמשים בבשר טלה, מערבבים בקערה את בשר הטלה ובשר הבקר באמצעות הידיים.
-
- 2. קוצצים דק את הבצל ואת הגזר. מסירים את החוטים מענפי הסלרי וקוצצים דק.
-
- 3. מעבירים את תכולת קופסת השימורים של העגבניות (כולל הנוזלים) לקערה של מערבל המזון וטוחנים.
-
- 4. מחממים את שמן הזית בסיר גדול. מטגנים קלות את הבצל, הגזר והסלרי על אש נמוכה במשך 10 דקות. מערבבים מדי פעם.
-
- 5. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שכל הבשר עשוי.
-
- 6. מוסיפים את היין האדום ואת עלי הדפנה ומבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהרוטב מצטמצם לכדי מחצית הכמות.
-
- 7. מוסיפים את העבניות ומבשלים ללא מכסה במשך 30 דקות.
-
- 8. מוסיפים את רסק העגבניות, מלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים עד שהרוטב נעשה סמיך מעט וצבעו אדום עמוק.