וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רוטב בולונז

מתכון מאת: עופרי,free2bblonda@yahoo.com

פסטה טליאטלה בולונז. ShutterStock
פסטה טליאטלה בולונז

מצרכים למתכון

  • 1בצל גדול
  • 3 שיני שום
  • 2 עגבניות גדולות
  • 500 גרם רסק עגבניות
  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפיות אורגנו
  • כף יין אדום
  • 2 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. מחממים את שמן הזית בסיר בינוני. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד שמזהיב.
  • 2. מפוררים את הבשר הטחון לסיר ומטגנים עד שהבשר נצרב אך לא מתבשל לגמרי.
  • 3. מוסיפים את העגבניות החתוכות, המלח והאורגנו. מבשלים עוד כ-15 דקות על אש בינונית ומערבבים מדי פעם.
  • 4. מוסיפים את רסק העגבניות והיין, ומבשלים עוד 15 דקות.
  • חומרים ל-4 סועדים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully