רוטב בולונז
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1בצל גדול
- 3 שיני שום
- 2 עגבניות גדולות
- 500 גרם רסק עגבניות
- 500 גרם בשר בקר טחון
- 1 כפית מלח
- 2 כפיות אורגנו
- כף יין אדום
- 2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
- 1. מחממים את שמן הזית בסיר בינוני. מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים עד שמזהיב.
- 2. מפוררים את הבשר הטחון לסיר ומטגנים עד שהבשר נצרב אך לא מתבשל לגמרי.
- 3. מוסיפים את העגבניות החתוכות, המלח והאורגנו. מבשלים עוד כ-15 דקות על אש בינונית ומערבבים מדי פעם.
- 4. מוסיפים את רסק העגבניות והיין, ומבשלים עוד 15 דקות.
- חומרים ל-4 סועדים.