וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה ברוטב וודקה לימון

פסטה ברוטב וודקה לימון, מתכון באדיבות פסטה 'ברילה'

מתכון מאת: מערכת וואלה

אבסולוט פפר אבסולוט ציטרון אבסולוט קוראנט. מערכת וואלה!
אבסולוט פפר אבסולוט ציטרון אבסולוט קוראנט

מצרכים למתכון

  • 1 חבילה פטוצ'יני (מומלץ של פסטה ברילה)
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • קליפת לימון מגוררת מלימון אחד
  • ¼ כוס וודקה
  • מלח ופלפל לבן טחון לפי הטעם
  • 1 עגבניה קלופה קצוצה
  • 500 גר' פסטה פנה (מומלץ פסטה פנה של ברילה)

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן.
  • 2. מחממים במחבת את השמנת עם המלח והפלפל ומביאים לרתיחה.
  • 3. מנמיכים את האש, מוסיפים את קליפת הלימון המגורדת ואת הוודקה (בזהירות, הוודקה עלולה להידלק ). ממשיים לבשל 4 דקות על אש גבוהה.
  • 4 . מוסיפים למחבת את הפסטה המבושלת, מערבבים, מוסיפים לכל מנה כף עגבניות קצוצות ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully