פסטה ברוטב וודקה לימון
פסטה ברוטב וודקה לימון, מתכון באדיבות פסטה 'ברילה'
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 חבילה פטוצ'יני (מומלץ של פסטה ברילה)
- 500 מ"ל שמנת מתוקה
- קליפת לימון מגוררת מלימון אחד
- ¼ כוס וודקה
- מלח ופלפל לבן טחון לפי הטעם
- 1 עגבניה קלופה קצוצה
- 500 גר' פסטה פנה (מומלץ פסטה פנה של ברילה)
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן.
- 2. מחממים במחבת את השמנת עם המלח והפלפל ומביאים לרתיחה.
- 3. מנמיכים את האש, מוסיפים את קליפת הלימון המגורדת ואת הוודקה (בזהירות, הוודקה עלולה להידלק ). ממשיים לבשל 4 דקות על אש גבוהה.
- 4 . מוסיפים למחבת את הפסטה המבושלת, מערבבים, מוסיפים לכל מנה כף עגבניות קצוצות ומגישים.