רוטב שמנת ועגבניות לפסטה
מתכון של קפה בזל.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 500 מ"ל שמנת מתוקה
- 8 עגבניות גמדיות (סוג תמר) קלופות וטחונות
- מעט יין לבן
- 50 גר' חמאה
- כפית שטוחה מלח
- כפית שטוחה פלפל
- 2 כפות שמן
- מעט אגוזי קאשיו
אופן ההכנה
- 1. ממיסים את החמאה במחבת. מוסיפים את היין והעגבניות ומבשלים 5 עד 10 דק'. מתבלים במלח ופלפל.
- 2. מוסיפים את השמנת המתוקה ומצמצמים במשך כ-10 דקות. מגישים עם אגוזי קשיו מעל.