וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה ברוטב עגבניות עשבי תיבול וג'ינג'ר

מתכון השף ויקטור כהן עבור "דורות – מוצרי שום ותיבול",

מתכון מאת: מערכת וואלה

פסטה ברוטב עגבניות עשבי תיבול וג'ינג'ר של דורות (נאווה טפר).
פסטה ברוטב עגבניות עשבי תיבול וג'ינג'ר של דורות (נאווה טפר)

מצרכים למתכון

  • 1 חב' פסטה (400 גר') פרפרים מבושלת
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 2 בצלים בינוניים חתוכים
  • 4 עגבניות בינוניות בשלות קלופות וחתוכות לקוביות
  • 4 קוביות שום כתוש דורות
  • 4 קוביות בזיליקום קצוץ דורות
  • 1 קובייה ג'ינג'ר כתוש דורות
  • 1 כפית אבקת מרק עוף
  • קורט מלח
  • פלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • גבינת מוצרלה או פרמזן מגורדת (לא הכרחי)

אופן ההכנה

  • 1. מאדים בשמן הזית (לא חם מידי) את הבצל עד שקיפות, מוסיפים את קוביות השום וממשיכים לאדות עוד 2-3 דקות.
  • 2. מוסיפים את העגבניות החתוכות וממשיכים לאדות. לאחר כ-5 דקות מוסיפים את הבזיליקום, הג'ינג'ר אבקת המרק, מלח ופלפל וממשיכים לאדות למקרם סמיך.
  • 3. יוצקים את הרוטב על הפסטה ואפשר להוסיף למעלה את הגבינה המגורדת.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully