- 1. מכניסים את כל החומרים לסיר , ומבשלים במשך 3 שעות.
- לאחר הבישול , טוחנים את התערובת בבלנדר , ומסננים מהרוטב את הקליפות והגרעינים.
-
- 2. מחממים בסיר שמן זית ומוסיפים את השום הכתוש.
- כשהשום משחים , מוספים את העגבניות הקצוצות.
-
- 3. לאחר שהעגבניות משחימות מעט , מוספים את רוטב הקולי ומבשלים על אש נמוכה במשך שעה.
-
- להכנת הפסטה :
- 1. להרתיח סיר עם מים ומעט מלח.
- לאחר רתיחה להכניס שקית אחת של פסטה מסוג פנה (צינורות חלולים).
- לבשל במשך 6-7 דקות .
-
- 2. כשהפסטה נהיית "אל דנטה" (רכה מבחוץ ומעט קשה מבפנים) לסנן את הפסטה מהמים ולהעביר לסיר עם הרוטב.