ממרח פטריות מוקפצות
ממרח פשוט וטעים, אפשר להשתמש בו לכריכים, פסטות וסלטים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 בצל גדול
- 2 שיני שום
- שמן זית לטיגון
- 6-7 פטריות גדולות
- כף עלי פטרוזיליה טריה (אין צורך לקצוץ)
- מלח
אופן ההכנה
- 1. קוצצים בצל ושום, שוטפים את הפטריות.
- 2. מטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף, מוסיפים את הפטריות ומערבבים. ברגע שהפטריות מגירות נוזלים מוסיפים את השום (שלא יישרף), מוסיפים מעט מלח ומקפיצים עוד כדקה.
- 3. מעבירים את הכל במעבד מזון, מוסיפים פטרוזיליה וטוחנים לממרח גס או חלק, איך שאוהבים. טועמים ומוסיפים מעט מלח אם יש צורך.