וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה אלי אוליו

מתכון לפסטה ברוטב שמן זית ושום, של סו-שף עומר מילר מ"פודארט".

מתכון מאת: מערכת וואלה

ספגטי. Artoday
ספגטי

מצרכים למתכון

  • 500 גרם ספגטי
  • שמן זית
  • 6 שיני שום פרוסות לטבעות
  • 1 פלפל ירוק חריף קצוץ או חתוך לטבעות
  • 1 כף עלי אורגנו טרי
  • 1 צרור פטרוזילה קצוצה
  • אופציה: פרמזן מגורר

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים 5 ליטר מים עם 2 כפות מלח גס. מכניסים את הפסטה למים, ומכינים עד לדרגת אל-דנטה.
  • 2. 3 דקות לפני שהפסטה מוכנה מחממים במחבת שמן זית מתובל בפרוסות שום, צ'ילי ואורגנו. חשוב להזהיב את השום אך לא לשרוף אותו.
  • 3. מסננים את הפסטה. מעבירים לכלי נוח לערבוב ושופכים על הפסטה את השמן המתובל והפטרוזיליה הטרייה. מתבלים בפלפל שחור ומפזרים למעלה פרמזן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully