מתכונים חמים

ספגטי בשמן זית ותיבול פיקנטי

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

בקבוק (צילום: Artoday)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 1 חבילה של פסטה (דקה במיוחד)
  • 2-3 שיני שום כתושות
  • פלפל ומלח לפי טעם
  • 2 כפות בזיליקום כתוש או קצוץ דק
  • קורט טימין
  • 1 פלפל צ'ילי טרי קטן, קצוץ דק
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 2 כפיות רוטב פסטו
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הספגטי לפי ההוראות שעל האריזה.
  • 2. במחבת רחבה מחממים רבע כוס שמן זית. מטגנים את השום קלות כדקה או שתיים. מוסיפים את הצ'ילי, התבלינים והפסטו ומטגנים עוד כשלוש דקות. מוסיפים את שארית שמן הזית ומבשלים עוד כדקה.
  • 3. מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומגישים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully