ספגטי בשמן זית ותיבול פיקנטי
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 חבילה של פסטה (דקה במיוחד)
- 2-3 שיני שום כתושות
- פלפל ומלח לפי טעם
- 2 כפות בזיליקום כתוש או קצוץ דק
- קורט טימין
- 1 פלפל צ'ילי טרי קטן, קצוץ דק
- 1/2 כוס שמן זית
- 2 כפיות רוטב פסטו
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את הספגטי לפי ההוראות שעל האריזה.
- 2. במחבת רחבה מחממים רבע כוס שמן זית. מטגנים את השום קלות כדקה או שתיים. מוסיפים את הצ'ילי, התבלינים והפסטו ומטגנים עוד כשלוש דקות. מוסיפים את שארית שמן הזית ומבשלים עוד כדקה.
- 3. מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומגישים.