רוטב פונגי שמנת
מתכון של המעדנייה האיטלקית "רונימוטי" ברמת גן לרוטב פונגי שמנת
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים למנה אחת:
- 2 כפיות חמאה
- 4 פטריות שמפיניון
- ¼ כוס יין לבן יבש
- ¼ כוס שמנת
אופן ההכנה
- 1. פורסים את הפטריות לפרוסות דקות.
- 2. מחממים במחבת את החמאה ומטגנים קלות את הפטריות.
- 3. מוסיפים את היין ומאדים כחצי דקה.
- 4. מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה קלה, עד להסמכה.
- 5. מוסיפים את הפסטה המבושלת למחבת.
- 6. מתבלים במלח ופלפל שחור ומעבירים לצלחת.