פסטה ברוטב שמנת, גבינת ברי וחרדל
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 250 גר' פסטה מכל סוג/אטריות ביצים עבות
- פטריות שמפיניון טריות
- 2 כפות שמן אן חמאה
- 2 שיני שום כתושות
- 1 כף חרדל עם גרגירים של דיז'ון
- 1 מיכל שמנת לבישול
- 100 גר' גבינת ברי ללא המעטפת הקשה
- יין לבן יבש
- מלח, פלפל, בזיליקום או תימין (אפשר להוסיף מעט אורגנו)
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את הפסטה/אטריות הביצים לפי הוראות היצרן.
- 2. מטגים את הפטריות בשמן/חמאה. מוסיפים את השום, הבזיליקום/תימין והחרדל ומערבבים היטב.
- 3. מוסיפים את מיכל השמנת ומביאים לרתיחה. מוסיפים את גבינת הברי (חתוכה לקוביות) ואת היין. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
- 4. מערבבים את הפסטה/האטריות המוכנות עם הרוטב ומגישים חם.