וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה ברוטב שמנת, גבינת ברי וחרדל

מתכון מאת: תמי גרומן,tammy@groman.fsworld.co.uk

פסטה פטוציני. Artoday
פסטה פטוציני

מצרכים למתכון

  • 250 גר' פסטה מכל סוג/אטריות ביצים עבות
  • פטריות שמפיניון טריות
  • 2 כפות שמן אן חמאה
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 כף חרדל עם גרגירים של דיז'ון
  • 1 מיכל שמנת לבישול
  • 100 גר' גבינת ברי ללא המעטפת הקשה
  • יין לבן יבש
  • מלח, פלפל, בזיליקום או תימין (אפשר להוסיף מעט אורגנו)

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הפסטה/אטריות הביצים לפי הוראות היצרן.
  • 2. מטגים את הפטריות בשמן/חמאה. מוסיפים את השום, הבזיליקום/תימין והחרדל ומערבבים היטב.
  • 3. מוסיפים את מיכל השמנת ומביאים לרתיחה. מוסיפים את גבינת הברי (חתוכה לקוביות) ואת היין. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  • 4. מערבבים את הפסטה/האטריות המוכנות עם הרוטב ומגישים חם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully