פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פסטה ברוטב שמנת, גבינת ברי וחרדל

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      פסטה פטוציני (Artoday)
      פסטה פטוציני (Artoday)

      מצרכים

      • 250 גר' פסטה מכל סוג/אטריות ביצים עבות
      • פטריות שמפיניון טריות
      • 2 כפות שמן אן חמאה
      • 2 שיני שום כתושות
      • 1 כף חרדל עם גרגירים של דיז'ון
      • 1 מיכל שמנת לבישול
      • 100 גר' גבינת ברי ללא המעטפת הקשה
      • יין לבן יבש
      • מלח, פלפל, בזיליקום או תימין (אפשר להוסיף מעט אורגנו)

      אופן ההכנה

      • 1. מבשלים את הפסטה/אטריות הביצים לפי הוראות היצרן.
      • 2. מטגים את הפטריות בשמן/חמאה. מוסיפים את השום, הבזיליקום/תימין והחרדל ומערבבים היטב.
      • 3. מוסיפים את מיכל השמנת ומביאים לרתיחה. מוסיפים את גבינת הברי (חתוכה לקוביות) ואת היין. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
      • 4. מערבבים את הפסטה/האטריות המוכנות עם הרוטב ומגישים חם.

      עוד מתכוני פסטה

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -