פסטה ברוטב וודקה ושמנת
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 כפות חמאה
- 1 בצל פרוס דק
- 1 כף טימין טרי קצוץ
- 1 כף טרגון טרי קצוץ
- 1 כף בזיליקום טרי קצוץ
- 1 כוס שמנת מתוקה
- 1/2 כוס וודקה
- 300 גרם ספגטי או לינגויני
- 3/4 כוס פרמזן מגוררת
אופן ההכנה
- 1. מכינים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה.
- 2. ממיסים את החמאה. מטגנים בה את הבצל על אש נמוכה-בינונית עד שמזהיב - כ-10 דקות. מוסיפים את עשבי התיבול ומטגנים עוד דקה.
- 3. מוסיפים את השמנת והוודקה ומבשלים עד שמסמיך מעט - כ-8 דקות.
- 4. מוסיפים את הגבינה והפסטה ומבשלים תוך ערבוב מספר דקות עד שהפסטה מצופה היטב. מתקנים תיבול ומגישים.