וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה ברוטב וודקה ושמנת

מתכון מאת: מערכת וואלה

פסטה ברוטב וודקה ושמנת. instagram, צילום מסך
פסטה ברוטב וודקה ושמנת/instagram

מצרכים למתכון

  • 2 כפות חמאה
  • 1 בצל פרוס דק
  • 1 כף טימין טרי קצוץ
  • 1 כף טרגון טרי קצוץ
  • 1 כף בזיליקום טרי קצוץ
  • 1 כוס שמנת מתוקה
  • 1/2 כוס וודקה
  • 300 גרם ספגטי או לינגויני
  • 3/4 כוס פרמזן מגוררת

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה.
  • 2. ממיסים את החמאה. מטגנים בה את הבצל על אש נמוכה-בינונית עד שמזהיב - כ-10 דקות. מוסיפים את עשבי התיבול ומטגנים עוד דקה.
  • 3. מוסיפים את השמנת והוודקה ומבשלים עד שמסמיך מעט - כ-8 דקות.
  • 4. מוסיפים את הגבינה והפסטה ומבשלים תוך ערבוב מספר דקות עד שהפסטה מצופה היטב. מתקנים תיבול ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully