וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רוטב בולונז בסיסי

הבולונז מגיע כמובן מהעיר בולוניה שבאיטליה, שם יש לו כל מיני וריאציות שונות. המתכון הזה בא לעשות קצת סדר בדברים, ומציג את הדרך הנכונה להכין את הרוטב הבסיסי והפופולרי כל כך.

מתכון מאת: מערכת וואלה

ספגטי בולונז. ShutterStock
ספגטי בולונז

מצרכים למתכון

  • שמן זית לטיגון
  • 750 גרם בשר בקר טחון
  • 1 בצל גדול, קצוץ
  • 3-6 שיני שום קצוצות
  • 1 קופסה עגבניות שלמות מקולפות
  • 1 קופסה רסק עגבניות
  • לתיבול:
  • חופן עלי מרווה טריים
  • 1 כפית אורגנו
  • 1 כפית בזיליקום
  • 5-4 עלי דפנה
  • פלפל שחור
  • מלח
  • 1/2 1 כפות אבקת מרק עוף

אופן ההכנה

  • 1. לחמם את שמן הזית במחבת. לטגן את הבצל והשום עד שהבצל הופך לשקוף.
  • 2. להוסיף את הבשר ולבחוש עד שהוא מופרד היטב ושחום כולו. להוסיף את העגבניות ולמעוך אותן היטב. להוסיף את רסק העגבניות, לבחוש ולהביא לרתיחה. לתבל, להרתיח שוב, להעביר לאש נמוכה ולבשל כחצי שעה.
  • 3. לתקן תיבול ולבשל עוד כ-20-30 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully