ספגטי מיטבול

אליאב גולדנברג, שף רשת מסעדות 'ספגטים' יודע דבר או שניים על פסטה. כאן הוא מכין את המיטבולס המפורסמים שלו, בעזרת בשר טחון מובחר, בזיליקום, והרבה אהבה.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
ספגטי ברוטב כדורי בשר של מסעדת ספגטים. יעל צור,
ספגטי ברוטב כדורי בשר של מסעדת ספגטים(צילום: יעל צור)

מצרכים

  • חומרים דרושים:
  • 1 חבילת ספגטי מוכנה לפי הוראות היצרן
  • להכנת הקציצות:
  • 500 גר' בשר טחון
  • 1 בצל לבן קצוץ
  • 1 כף פירורי לחם
  • עלי בזיליקום קצוצים לפי הטעם
  • מלח
  • לרוטב העגבניות:
  • 1 קופסת שימורים של עגבניות מרוסקות
  • 1 שן שום כתושה
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כוס מים
  • מלח לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הקציצות - מערבבים בקערה את הבשר הטחון, הבזיליקום, פירורי לחם ובצל. מכינים מהתערובות כדורים בגודל פינג פונג.
  • 2. מכינים את הרוטב - מחממים סיר ויוצקים לתוכו שמן זית ואת העגבניות. מתבלים את התערובת בשום ומלח. תוך כדי ערבוב מבשלים את העגבניות ונותנים להם להתרכך כ-5 דקות. מנמיכים את האש ומוסיפים לסיר את המים.
  • 3. את הקציצות שהכנו מוסיפים בעדינות לתוך הסיר. תהליך הבישול לוקח כ-30 דקות. רגע לפני סיום מוסיפים את הספגטי המבושל ומערבבים היטב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully