וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ספגטי מיטבול

אליאב גולדנברג, שף רשת מסעדות 'ספגטים' יודע דבר או שניים על פסטה. כאן הוא מכין את המיטבולס המפורסמים שלו, בעזרת בשר טחון מובחר, בזיליקום, והרבה אהבה.

מתכון מאת: מערכת וואלה

ספגטי ברוטב כדורי בשר של מסעדת ספגטים. יעל צור,
ספגטי ברוטב כדורי בשר של מסעדת ספגטים/יעל צור

מצרכים למתכון

  • חומרים דרושים:
  • 1 חבילת ספגטי מוכנה לפי הוראות היצרן
  • להכנת הקציצות:
  • 500 גר' בשר טחון
  • 1 בצל לבן קצוץ
  • 1 כף פירורי לחם
  • עלי בזיליקום קצוצים לפי הטעם
  • מלח
  • לרוטב העגבניות:
  • 1 קופסת שימורים של עגבניות מרוסקות
  • 1 שן שום כתושה
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כוס מים
  • מלח לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הקציצות - מערבבים בקערה את הבשר הטחון, הבזיליקום, פירורי לחם ובצל. מכינים מהתערובות כדורים בגודל פינג פונג.
  • 2. מכינים את הרוטב - מחממים סיר ויוצקים לתוכו שמן זית ואת העגבניות. מתבלים את התערובת בשום ומלח. תוך כדי ערבוב מבשלים את העגבניות ונותנים להם להתרכך כ-5 דקות. מנמיכים את האש ומוסיפים לסיר את המים.
  • 3. את הקציצות שהכנו מוסיפים בעדינות לתוך הסיר. תהליך הבישול לוקח כ-30 דקות. רגע לפני סיום מוסיפים את הספגטי המבושל ומערבבים היטב.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully