פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ספגטי מיטבול

      אליאב גולדנברג, שף רשת מסעדות 'ספגטים' יודע דבר או שניים על פסטה. כאן הוא מכין את המיטבולס המפורסמים שלו, בעזרת בשר טחון מובחר, בזיליקום, והרבה אהבה.

      3 מדרגים / 3.45 כוכבים

      ספגטי ברוטב כדורי בשר של מסעדת ספגטים (יח
      ספגטי ברוטב כדורי בשר של מסעדת ספגטים (יח"צ , יעל צור)

      מצרכים

      • חומרים דרושים:
      • 1 חבילת ספגטי מוכנה לפי הוראות היצרן
      • להכנת הקציצות:
      • 500 גר' בשר טחון
      • 1 בצל לבן קצוץ
      • 1 כף פירורי לחם
      • עלי בזיליקום קצוצים – לפי הטעם
      • מלח
      • לרוטב העגבניות:
      • 1 קופסת שימורים של עגבניות מרוסקות
      • 1 שן שום כתושה
      • 2 כפות שמן זית
      • 1 כוס מים
      • מלח לפי הטעם

      אופן ההכנה

      • 1. מכינים את הקציצות - מערבבים בקערה את הבשר הטחון, הבזיליקום, פירורי לחם ובצל. מכינים מהתערובות כדורים בגודל פינג פונג.
      • 2. מכינים את הרוטב - מחממים סיר ויוצקים לתוכו שמן זית ואת העגבניות. מתבלים את התערובת בשום ומלח. תוך כדי ערבוב מבשלים את העגבניות ונותנים להם להתרכך כ-5 דקות. מנמיכים את האש ומוסיפים לסיר את המים.
      • 3. את הקציצות שהכנו מוסיפים בעדינות לתוך הסיר. תהליך הבישול לוקח כ-30 דקות. רגע לפני סיום מוסיפים את הספגטי המבושל ומערבבים היטב.

      עוד מתכוני בקר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -