פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ספגטי בולונז

      הסוד לספגטי בולונוז מוצלח במיוחד מסתתר בטעמים העמוקים שבו: אלה מגיעים בעיקר מהבשר המטוגן, מרסק העגבניות החמצמץ, ומהיין האדום הארומטי.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      פסטה בולונז (נמרוד סונדרס)
      פסטה בולונז (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • 3 כפות שמן זית
      • 1 בצל גדול, קצוץ
      • 2 שיני שום, כתושות
      • 1 ק"ג בשר בקר טחון
      • 6 עגבניות גדולות, קלופות וקצוצות
      • 450 גרם שימורי עגבניות מרוסקות
      • 1/3 כוס רסק עגבניות
      • 1 כוס ציר בקר
      • 1/2 כוס יין אדום יבש
      • 1 כפית סוכר
      • מלח, פלפל
      • 2 כפות ריחן (בזיליקום), קצוץ
      • 2 כפות פטרוזיליה, קצוצה
      • 500 גרם ספגטי

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים בסיר רחב את השמן, ומטגנים את הבצל והשום תוך ערבוב עד שהבצל מתרכך. מוסיפים את הבשר, ומשחימים היטב.
      • 2. מערבבים פנימה את העגבניות הקצוצות והמרוסקות, רסק העגבניות, ציר הבקר, היין, הסוכר, מלח ופלפל. מבשלים על להבה בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, במשך 30 דקות, עד שהרוטב מסמיך.
      • 3. מערבבים פנימה את עשבי התיבול.
      • 4. מבשלים את הספגטי במים רותחים ומומלחים ומסננים.
      • 5. מעבירים לצלחת הגשה, ויוצקים מעל את הרוטב החם.

      עוד מתכוני בקר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -