- 1. שמים בקערה גדולה את המרכיבים של כדורי הבשר ויוצרים עם הידיים כדורים קטנטנים.
-
- 2. מחממים את השמן בסיר גדול, מוסיפים את הבצל והשום ומזהיבים מעט. מוסיפים את הגזר המגורר ומטגנים קלות.
-
- 3. מוסיפים לסיר את העגבניות המרוסקות וכוס מים, מתבלים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את השמנת (לא חייבים אבל מומלץ).
-
- 4. מכניסים את הכדורונים בזה אחר זה. לא בוחשים עד שכדורי הבשר מתייצבים.
-
- 5. מביאים לרתיחה נוספת, מכסים חלקית ומבשלים כ-25 דקות על גבי להבה נמוכה.
-
- 6. בינתיים מבשלים את הספגטי/מקרוני לפי הוראות היצרן.
-
- 7. טועמים את הרוטב ומתקנים תיבול לפי הטעם.
-
- 8. מערבבים את הפסטה עם הרוטב ומגישים.