- 1. בסיר רחב מחממים את השמן בחום בינוני-גבוה ומשחימים את הבשר היטב מכל הצדדים, כעשר דקות.
-
- 2. קולפים את הפול ונפטרים מהתרמילים. את הפול עצמו מוסיפים אל הבשר עם הכרישה, הסלרי, הגזר והטימין.
-
- 3. מערבבים, מוסיפים כוס מים ומתבלים בשפע פלפל שחור.
-
- 4. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים על אש קטנטנה עד שהבשר רך, כשעתיים (מדי פעם בודקים שנותרו נוזלים בסיר, ואם צריך מוסיפים מעט מאוד מים).
-
- 5. כשהבשר רך, מרתיחים סיר גדול עם מים ומלח לבישול הפסטה, אך לפני בישולה חולטים במים את העגבניות לכמה שניות, ואז מקלפים אותן ופורסים לפרוסות עבות.
-
- 6. מוסיפים לסיר את קליפת הלימון והכוסברה, מערבבים ומסדרים מלמעלה פרוסות עגבניה. מכסים ומבשלים עוד 15-20 דקות.
-
- 7. מבשלים את הפסטה, מסננים ממי הבישול ומגישים עם הצלי.