- 1. מחממים שמן בסיר בינוני, מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים 5-4 דקות עד שהבשר מאפיר. מוסיפים את הסלרי, הבצל, הגזר, מרק תיבול בצל ומערבבים. מבשלים 5 דקות בסיר מכוסה.
-
- 2. מוסיפים את שיני השום, המים (על המים לכסות את הבשר והירקות), מערבבים ומוסיפים רוטב סויה בסגנון סיני, מכסים ומבשלים על להבה בינונית כ-3/4 שעה. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל כ- ¾ שעה נוספת או עד לריכוך הבשר.
-
- 3. מבשלים את הבוקטיני לפי הוראת היצרן המופיעות על גב האריזה ומניחים על צלחות ההגשה. יוצקים את ראגו הבשר על הבוקטיני ומגישים חם.