וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ראגו בקר על מצע פסטה בוקטיני

מה יכול להיות מנחם יותר ביום חורפי וגשום מאשר תבשיל ראגו בקר איטלקי ממכר, יחד עם פסטה בוקטיני איכותית? המתכון באדיבות חברת "אסם".

מתכון מאת: פסקל פרץ-רובין, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • ל-8-6 מנות:
  • 5-4 כפות שמן זית
  • 500 גר' בשר צלי בקר (מס' 5) חתוך לקוביות
  • 1 ראש סלרי קצוץ
  • 1 בצל קצוץ
  • 1 גזר קצוץ
  • 2 כפות מרק תיבול בצל- אסם
  • 8-6 שיני שום שלמות
  • 2 כוסות מים (או עד כדי כיסוי התבשיל)
  • 6 כפות סויה בסגנון סיני- אסם
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 1 חבילת בוקטיני אסם פרפקטו

אופן ההכנה

  • 1. מחממים שמן בסיר בינוני, מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים 5-4 דקות עד שהבשר מאפיר. מוסיפים את הסלרי, הבצל, הגזר, מרק תיבול בצל ומערבבים. מבשלים 5 דקות בסיר מכוסה.
  • 2. מוסיפים את שיני השום, המים (על המים לכסות את הבשר והירקות), מערבבים ומוסיפים רוטב סויה בסגנון סיני, מכסים ומבשלים על להבה בינונית כ-3/4 שעה. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל כ- ¾ שעה נוספת או עד לריכוך הבשר.
  • 3. מבשלים את הבוקטיני לפי הוראת היצרן המופיעות על גב האריזה ומניחים על צלחות ההגשה. יוצקים את ראגו הבשר על הבוקטיני ומגישים חם.
  • ספירילי טריו עם רצועות עוף בסגנון ים תיכוני

  • ספגטי עם רצועות סלמי ופלפלים

  • מאפה ספגטיני בטריאקי

  • לזניה בולונז

  • רוטב בולונז בסיסי

  • סיר פתיתים עם ירקות ופרגיות

  • ספגטי בולונז

  • רביולי פתוח עם תבשיל עגל

  • פסטה סרדינים

  • פפרדלה ראגו

  • לזניה של בשר לחי וקרם שורשים

  • רביולי של זנב שור בתמצית יין

  • צלי עגל עם פול ירוק

  • רביולי עם חלמון ביצה על פילה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully