ספגטי עם רצועות סלמי ופלפלים
מתכון של חברת "אסם" לספגטי עם רצועות סלמי ופלפלים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- החומרים ל- 8-6 מנות:
- 1 חבילת ספגטי- אסם
- 4-3 כפות שמן זית
- 2 יח' בצל קצוץ
- 6 שיני שום קצוצות
- 300-250 גר' סלמי חתוך לרצועות
- 1 פלפל אדום- חתוך לרצועות וקלוי
- 1 פלפל צהוב- חתוך לרצועות וקלוי
- מלח , פלפל שחור ופלפל אדום, לפי הטעם
- ½ כוס יין לבן
- 2 כפות רוטב עגבניות עם פלפלים אסם פרפקטו
- ¾ -½ כוס מים (לפי הצורך )
- להגשה:
- עלי בזיליקום קצוצים
אופן ההכנה
- 1. מחממים שמן זית בסיר בינוני ומוסיפים את הבצל והשום ומטגנים קלות, מוסיפים את רצועות הסלמי והפלפלים החתוכים, מוסיפים מלח ופלפל שחור ואדום, יוצקים את היין הלבן ורוטב העגבניות, מערבבים היטב עם הפלפלים ובמידת הצורך מוסיפים כ-1/2-3/4 כוס מים.
- 2. מבשלים את הספגטי לפי ההוראות המופיעות על גב האריזה ומגישים לצלחות. יוצקים את תבשיל רצועות הסלמי על הספגטי, מעטרים בבזיליקום קצוץ ומגישים חם.