וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מאפה ספגטיני בטריאקי

מתכון של חברת "אסם".

מתכון מאת: פסקל פרץ-רובין, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • חומרים ל- 10-8 מנות:
  • 1 חבילת פסטה ספגטיני- אסם פרפקטו
  • 1 כוס גרעיני תירס
  • 1 פלפל אדום קצוץ (גמבה)
  • 3 כפות בצל ירוק קצוץ (החלק הבהיר בלבד) .
  • 4 ביצים
  • 5 כפות רוטב צ'ילי מתוק- אסם
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • להגשה :
  • ½ - 1 כוס רוטב טריאקי- אסם
  • ¼ כוס עירית קצוצה
  • רצועות פלפל אדום
  • תבנית כיכר (אינגלישקייק) משומנת ומרופדת בנייר אפייה בגודל 35 ס"מ

אופן ההכנה

  • 1.מבשלים את הספגטיני לפי ההוראות המופיעות על גב האריזה , מסננים ומניחים בקערה רחבה. מוסיפים את התירס, הפלפל האדום, הבצל, הביצים ורוטב הצ'ילי המתוק ומערבבים לעיסה אחידה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  • 2.מרפדים את תבנית הכיכר בנייר אפייה. מעבירים את תערובת הספגטיני לתבנית המשומנת והמרופדת ומשטחים. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני גבוה (180-200 מעלות) 20-25 דקות, מוציאים ומצננים.
  • 3.חותכים את המאפה לפרוסות. מסדרים בצלחות הגשה, מזלפים סביב המנה רוטב טריאקי ומעטרים בעירית קצוצה וברצועות פלפל אדום.
  • ספירילי טריו עם רצועות עוף בסגנון ים תיכוני

  • ספגטי עם רצועות סלמי ופלפלים

  • ראגו בקר על מצע פסטה בוקטיני

  • מק אנד צ'יז כרובית של ג'יימי אוליבר

  • מק אנד צ'יז

  • פסטה טונה ולימון כבוש

  • מרק עדשים ופסטה

  • ניוקי ריקוטה

  • סלט פסטה מקסיקני

  • לזניה כרובית וגבינות מטורפת

  • כיסונים במילוי סלק ברוטב יוגורט

  • פסטה ברוטב ברוקולי

  • פסטה ברוטב עגבניות ושעועית

  • קדרת זנב שור

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully