וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ספירילי טריו עם רצועות עוף בסגנון ים תיכוני

מתכון של חברת "אסם" לספירילי טריו עם רצועות עוף בסגנון ים תיכוני

מתכון מאת: פסקל פרץ-רובין, מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • חומרים ל –8-6 מנות:
  • 1 חבילת ספירילי טריו אסם פרפקטו
  • 8 כפות שמן זית
  • 2 פרפרי חזה עוף חתוכים לרצועות
  • 6-5 שיני שום קצוץ
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
  • 2 פלפלים כתומים חתוכים לקוביות
  • ¼ כפית קינמון
  • ¼ כף כמון
  • ¼ כפית כוסברה
  • ½ כפית הריסה
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • מיץ מ-1/2 לימון
  • 1 פלפל אנגלי
  • 1 חבילת רוקט שטוף ומיובש או חבילת עלי בייבי

אופן ההכנה

  • 1. מחממים 4-3 כפות שמן זית ומוסיפים את רצועות חזה העוף, מטגנים כ- 10 דקות ומוציאים לכלי נפרד.
  • 2. מחממים את יתר שמן זית בסיר רחב, מוסיפים את שיני השום, הפלפל האדום והפלפלים הכתומים החתוכים . מערבבים ומטגנים 3 דקות.
  • 3. מוסיפים את הקינמון, הכמון, הכוסברה, ההריסה, המלח והפלפל לפי הטעם ומיץ הלימון ומערבבים. מבשלים 5 דקות, טועמים ומתקנים תיבול. מסירים מהלהבה.
  • 4. מבשלים את הפסטה ספירילי בהתאם להוראות היצרן על גב האריזה.
  • 5. מערבבים את הפסטה עם הרוקט או עלי הבייבי ורצועות העוף המוכנות, מוסיפים את הירקות המתובלים ומערבבים היטב. מגישים חם או קר לפי בחירתכם.
  • ספגטי עם רצועות סלמי ופלפלים

  • ראגו בקר על מצע פסטה בוקטיני

  • מאפה ספגטיני בטריאקי

  • נוקידס- בצקניות טריפוליטאיות

  • עגבניות ממולאות בורגול ועוף

  • פפרדלה עם עוף עגבניות וזיתים

  • ספגטי בראגו עוף

  • סלט עוף ונבטים ברוטב טחינה

  • רצועות חזה עוף עם עגבניות בווינגרט נענע

  • עוף ותפוחי אדמה בשקית אפייה

  • סלט פסטה צבעוני עם עוף

  • חזה עוף עם ניוקי ובצל בבירה וסומק

  • ספגטי בראגו של עוף, לימונים ושום

  • חמין מקרוני של חיים כהן

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully