- 1. מחממים  4-3 כפות שמן זית ומוסיפים את רצועות חזה העוף, מטגנים כ- 10 דקות ומוציאים לכלי נפרד.
- 
- 2. מחממים את יתר שמן זית בסיר רחב, מוסיפים את שיני השום, הפלפל האדום והפלפלים הכתומים החתוכים . מערבבים ומטגנים 3 דקות.
- 
- 3. מוסיפים את הקינמון, הכמון, הכוסברה, ההריסה, המלח והפלפל לפי הטעם ומיץ הלימון ומערבבים. מבשלים 5 דקות, טועמים ומתקנים תיבול. מסירים מהלהבה.
- 
- 4. מבשלים  את הפסטה ספירילי בהתאם להוראות היצרן על גב האריזה.
- 
- 5. מערבבים את הפסטה עם הרוקט או עלי הבייבי ורצועות העוף המוכנות, מוסיפים את הירקות המתובלים ומערבבים היטב.  מגישים חם או קר לפי בחירתכם.