- 1. מכינים את הרביולי: לערבב את כל החומרים עד לקבלת גוש בצק, לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לקירור של שעה לפחות.
-
- 2. לאחר מכן פותחים את הבצק במכונת פסטה לעובי של 3 מ"מ (דרגה 3) קורצים בעזרת קורצן עגול בקוטר של 8 ס"מ.
-
- 3. מכינים את המילוי: מטגנים את הירקות שורש עד להשחמה, מוסיפים את הזנב שור עד לסגירת הבשר, מוסיפים ציר ירקות פלפל אנגלי, עלי דפנה ושום.
-
- 4. מבשלים בערך 3-4 שעות עד שהבשר מתפרק מהעצם, לאחר מכן מפרקים את הזנב שור, קוצצים את הירקות וממלאים את הרביולי. סוגרים את הבצק בצורת חצי ירח.
-
- 5. מכינים את הרוטב: מצמצמים את כל חומרי הרוטב, פרט לחמאה עד לקבלת סירופ, מסננים את הרוטב ועל אש נמוכה מוסיפים חמאה לסגירת הרוטב.
-
- 5. מבשלים את הרביולי במים 3-4 דקות במים רותחים.
-
- 6. מכינים את הקרם: מבשלים את חומרי הקרם עד לריכוך וטוחנים.
-
- 7. לקישוט המנה חופן אדממה מקולפת.